09-09-07

Sporting Drogenbos - Berca Middelkerke 4-7

"Berca neemt een schitterende start!"

teamfoto_kleinHopla het seizoen is terug begonnen en onze mannen van de Berca zijn er klaar voor. De eerste match was tegen een onbekende tegenstander, dus moesten we zeker alert zijn. Onze mannen begonnen goed aan de wedstrijd, iedereen speelde op zijn plaats en daardoor kwamen er enkele kansen, maar die werden niet benut.De thuisploeg had één goede speler en die toonde zijn kwaliteit door twee mannen de verkeerde kant op te sturen, recht op doel af te gaan en te scoren 1-0. Maar de Berca boys gaven niet op en na een uitworp van Mario, nam John de bal goed aan, kapte een man uit en schoot met zijn linkervoet de bal binnen 1-1. Niet veel later draaide opnieuw John zich weg van zijn verdediger, schoot op doel maar de keeper redde de bal uit. Jeff was weliswaar snel gevolgd en legde de bal in het doel 1-2. Het bleef maar goed draaien bij de Berca en de bal circuleerde vlotjes. Na een goal van Sam gingen we met 1-3 de rust in.

Na de herneming gingen onze jongens gewoon door op hun elan en Mario gooide de bal naar John, die de bal binnenkopte ... 1-4. Enkele minuten later was het alweer prijs en het was Jeff die scoorde na een actie met John 1-5. Maar dan kwam het moment dat Berca weer veel te veel wilde. Iedereen kon wel nog aanvallen, maar verdedigen zat er niet meer in en in enkele minuten kregen we twee goals om de oren. 3-5 en de thuisploeg zat weer in de match. Dan begon John een individuele actie en schoot terug met zijn linker een bal tegen de netten 3-6. De thuisploeg gaf nog niet op en ze kwamen weer een doelpuntje dichterbij 4-6. Eén van de laatste acties was weer goed voor een goal van (wie anders dan) John. Eindstand 4-7. Proficiat met de goede start van het seizoen!
(verslag: Bjerg)

Berca: Mario Vanborm, Bjerg Bentein, Lorenzo Demaerel, Jonny Van Huffel, Frederik Hubrecht, Steve Dinneweth, Jeffrey Decoopman & Sam Braeckman

Klik op de foto voor een grotere weergave

11:57 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.