22-09-07

Cercle Brugge - Berca Middelkerke 5-4

De mannen van Middelkerke moesten de verplaatsing maken naar Cercle Brugge. De match begon weliswaar niet zo goed voor Middelkerke, want na 1 minuut stond de score al op 1-0. Maar Middelkerke bleef niet bij de pakken zitten en deed rustig mee. Na 4’ kreeg Sam de bal, maar mikte nipt naast. Door de vele overtredingen van Cercle kreeg Middelkerke minder grip op de wedstrijd. Met heel wat geluk belandde de bal via Sam voorbij Mario, 2-0. Eventjes later lepelde Bjerg de bal over de verdediging en John schoot mooi de bal binnen 2-1. Opnieuw John legde knap af voor Fré, die naast besloot. Een minuutje later kreeg een speler van Cercle verdiend geel door de aanhoudende reeks fouten op onze jongens. Dan kwam Steve dreigen, kapte een speler of twee uit, hard schot op doel, maar de keeper redde. Na 2 goals van de sterk spelende Cercle-kapitein Willemaers gingen we rusten met een 4-1 achterstand.Na de rust bleven de bezoekers voetballen en de thuisploeg raakte meer onze benen dan de bal. De bange scheids durfde geen kaart meer te trekken, omdat hij in het thuisfront stond van Cercle en daar mag je niet tegen de Cercle-boys zijn hé.Daar was alweer Steve, die de bal afsnoepte van een verdediger en met een tuppertje de bal in de winkelhaak deed verdwijnen ... 4-2. De aanvalsgolf van Middelkerke was nog niet gedaan en Fré schoot op de paal, opnieuw pech. Daarna kon Fré toch scoren, op een corner knalde hij snoeihard in het dak van het doel. Dan was er een natrap van iemand van Cercle. De scheidsrechter floot en had het dus gezien, maar opnieuw kreeg hij de bibber en liet de thuisspeler op het veld.Op counter kon Cercle nog een keer scoren, 5-3. Maar Middelkerke toonde zijn wilskracht terug en scoorde nog een keer met een prachtig schot van John tussen de benen van de keeper, 5-4 eindstand.
Conclusie! Middelkerke verdiende minstens een punt, maar door de slechte arbitrage is het anders uitgedraaid. (verslag: Bjerg)
Lees zeker ook het verslag vanop de Cerclesite, klik hier

Spelers: Mario Vanborm; Bjerg Bentein; Jonny Vanhuffel; Frederik Hubrecht; Steve Dinneweth; Jan Deplancke en Sam Braeckman

22:32 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.