30-10-07

Beker West-Vlaanderen: Berca Middelkerke - Styllux Boys 7-2

De eerste match voor de beker was een feit en we moesten het plein op tegen een ploeg uit 2de provinciale. We begonnen goed aan de match met een paar acties op links en op rechts. Een paar keer hield de doelpaal de bezoekers nog recht. Maar het geluk voor de Styllux Boys bleef niet duren en na 10 minuten vloog de bal eindelijk tegen het net door een vrije trap van Jon, die afweek op een been van de bezoekers, 1-0. Één minuutje later was het alweer prijs. Jeff schepte een hoekschop perfect op het hoofd van Jon en die kopte de 2-0 binnen. Dan begonnen de mannen van Middelkerke mee te spelen met de bezoekers en liepen zo uit verband. Op die manier konden de Styllux Boys na 20 minuten een tegentreffer scoren 2-1, tevens de ruststand.

De 2de helft begon op een schroeiend tempo, want de mannen van Middelkerke speelden de bal in één tijd en in 4 minuten tijd scoorden de Berca-mannen 4 doelpunten. Sam zette een actie op met Jon en kreeg de bal terug, waarop hij de goalie stiftte, 3-1. Bij de volgende aanval kreeg Jeff de bal, die met een tuppertje de 4-1 binnenschoot. Via (opnieuw) onze kleine Sam werd het 5-1 na samenspel met Jon. Nog was het leed van de bezoekers niet voorbij, want alweer Sam schoot met een knalharde trap de 6-1 in de winkelhaak en op het bord. Maar dan was het weer gedaan met de Berca mannen, want ze liepen weer verkeerd en werkten niet meer af en zo kon in de 39ste minuut de bezoekers nog een goaltje meepikken 6-2.

Gelukkig hadden we onze keeper Mario nog, want met een paar goede reddingen kon hij de score van de bezoekers laten staan. Jon wist in de laatste minuut nog eens te scoren, na een assist van Lorre 7-2.

Spelers: Mario Vanborm; Bjerg Bentein; Lorenzo Demaerel ,Jonny Vanhuffel; Frederik Hubrecht; Jeffrey Decoopman en Sam Braeckman

Ter info: De volgende bekermatch wordt gespeeld tussen 24/12 en 04/01/08, tegen de winnaar van de match Jong Tempo Team - Wevo '04 (vrijdag 2/11).

14:55 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.