10-11-07

SPI-Cup Dendermonde - Berca Middelkerke 3-4

Gisteren speelden we onze eerste match van de SPI–cup. Het was een verre verplaatsing naar Dendermonde. Voor de wedstrijd hoorden we dat ze vorig jaar kampioen hebben gespeeld in 1ste provinciale Futsal. De match begon goed voor Middelkerke, want na 1 minuutje was er al een vrije trap, maar die werd in de muur getrapt. Dan ging Fré door op zijn rechterkant en schoot op het doel, maar de keeper van de thuisploeg was heel alert en tikte de bal in hoekschop. Er kwamen veel acties door van de Berca, maar de thuisgoalie weerde bijna alles uit zijn doel. Tot de 12de minuut ... Dan was het toch prijs, want Mario gooide de bal richting Jon en die werkte mooi af. Eindelijk was de keeper verslagen, 0-1. Middelkerke dacht dat het wel op zijn gemakje kon spelen maar niets was minder waar, want de mannen van Dendermonde begonnen hun draai te vinden. Met een paar acties (meestal een simpele één-twee) scoorden ze 2x uit twee fases. Ruststand was dus 2-1.

Middelkerke begon goed aan de tweede helft, want na een paar minuutjes scoorde Jon met een rake kopbal de verdiende gelijkmaker, 2-2. De Berca-boys bleven mooi voetballen en ze hielden alle acties van de thuisploeg tegen. Eventjes later was het alweer prijs door een actie van Jeff en Jon door het midden. Jeff schoot de bal met een tuppertje tegen de netten, 2-3. Dan was er een heel mooie aanval van Middelkerke. Elke Berca-speler had de bal geraakt en het was uiteindelijk Sam die scoorde, 2-4. Na geel voor Bjerg en iemand van Dendermonde bleef het spannend, want Middelkerke kreeg nog een doelpunt om de oren, maar het kon de zege toch binnenrijven.

Proficiat met de verdiende zege. De Dendermondse goalie wist een erg ruime overwinning te voorkomen. verslag: Bjerg

Spelers: Mario Vanborm; Bjerg Bentein; Lorenzo Demaerel; Jonny Vanhuffel; Frederik Hubrecht; Jeffrey Decoopman en Braeckman Sam

18:09 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.