10-12-07

Berca Middelkerke - Carrewyn Gistel 5-3

Een match tegen een tegenstander die we kennen en die ook hoger staat in de rangschikking dan ons. Het was een echte derby tegen de mannen van Carrewyn.Iedereen van de Berca was enorm geconcentreerd om tegen onze vrienden van Gistel te voetballen. De match begon goed voor de Middelkerkse mannen want na twee minuten gooide Mario de bal naar Jon en die nam de bal in een tijd op de slof en schopte de bal tegen de netten 1-0. Middelkerke speelde enorm gegroepeerd en de mannen van Gistel geraakte niet door de sterk verdedigende thuisploeg. Maar na zeven minuten was het toch raak want met een lage schuiver schoot de spits van Gistel de bal onder Mario 1-1. Middelkerke kreeg nog een paar kansen maar de keeper van Gistel hield alle ballen uit zijn doel. Na een vrije trap kreeg Jon de bal die tikte de bal naar Jeff en die gaf de bal terug naar Jon met een haakje en Jon trapte de bal in het doel 2-1. Een vijftal minuten was het alweer raak voor de thuisploeg want na balrecuperatie van Jon gaf hij de bal aan Bjerg en die schoot de 3-1 op het bord met nog een paar kansen voor Middelkerke bleef de stand hetzelfde en zo werd de rust bereikt.

Na de rust was hetzelfde beeld Middelkerke was beter en na een paar minuten speelde Jeff de bal perfect door het midden en Jon nam de bal mooi mee passeerde de keeper en legde de 4-1 binnen. Af en toe kreeg Gistel ook een kansje maar daar stond Mario altijd op de goede plaats zodat er geen doelpunt binnenging. Dan was het aan Sam zijn beurt om een goaltje mee te pikken hij dribbelde een paar spelers van Gistel en schoot de bal in de rechterbenedenhoek binnen 5-1. Met nog drie minuten te gaan kon Gistel toch nog eens scoren via een afstandschot van Gistel 5-2. De mannen van Gistel geloofden er terug in en één minuutje later kregen ze nog een goal want onze Fré schoot de bal in het doel 5-3.Door het vakkundig uitvoetballen van Middelkerke kreeg de mannen van Gistel geen kans meer en zo werd de match beëindigd met ene overwinning van Middelkerke. Proficiat aan het collectieve sterke blok van Middelkerke.

Spelers: Mario Vanborm; Bjerg Bentein; Jonny Vanhuffel; Frederik Hubrecht; Lorenzo Demaerel; Jeffrey Decoopman en Braeckman Sam + coach Peter Ghesquière

10:20 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.