01-01-08

Kersttornooi Carrier Gistel

Berca wint 10de kersttornooi!

Berca nam voor de 6de keer deel aan het kersttornooi van Carrier Gistel, dat voor de tiende maal plaatsvond. Vorig jaar verloren we nog de finale tegen de uiteindelijk verdiende winnaar. We wilden deze prestatie minstens evenaren of zelfs beter doen. We konden geen beroep doen op Bjerg (gekwetst) en Sam (op reis). Fre en Peter waren ook niet van de partij, waardoor we een paar andere spelers moesten optrommelen. We hadden geluk met de loting, want er werd slechts één goeie ploeg in onze poule ingedeeld. We wonnen meteen de moeilijkste match, tegen de Munckduif, met 1-0. De andere wedstrijden wonnen we, zoals verwacht, ook vrij makkelijk. 12-0 winst tegen de Daltons, 8-1 tegen VV Gistel en tenslotte 4-1 winst tegen Declerk Sport. Daardoor eindigden we eerste in onze poule en mochten we ons gaan opmaken voor de halve finale.

Daarin namen we het op tegen de jeugd van Carrier Gistel. We kwamen eerst achter, maar Sven zette de scheve situatie al snel recht met 2 goals. Even later een actie van Po, afgewerkt door Bjorn en 3-1. Iets voor affluiten lukte hen nog de 3-2 aansluitingstreffer, maar geen van beide keepers gaf zich dan nog gewonnen. We speelden dus voor de tweede keer op rij de finale. Ditmaal tegen Van Geit, ook zij wonnen tot dan toe ook al hun wedstrijden!

In de finale begonnen we goed en kwamen we via Sven en even later door Bjorn 2-0 voor. Dan scoorden ze op een counter de 2-1 en ging de match goed op en af. Tot Sven opnieuw één van zijn acties uit z'n voeten toverde en mooi afrondde, 3-1. Net voor de rust kon (weeral) Sven, op een pass van z'n broer Bjorn de 4-1 aantekenen. In de tweede helft moesten ze meer risico's nemen en meer aanvallen, maar we hielden knap stand. Tot ze uit een niets in 1min tijd tweemaal konden scoren en het plots 4-3 stond. Mario moest erg paraat zijn op heel wat afstandsschoten. Sven, die uitgeroepen werd tot speler van het tornooi, plaatste de kers op de taart met een mooie goal en een 5-3 eindstand.

Conclusie: Een zeer verdienstelijk tornooi van alle spelers die met de Berca speelden en een dikke proficiat met de winst!

Coach: John
Spelers: Mario, Sven, Po, Lorre, Tanguy, Bjorn en Maxim

19:11 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.