14-01-08

Berca Middelkerke - de Putters 7-7

"Een mooie puntendeling tegen De (s)Putters"

DSC00070Vandaag was het een wedstrijd tegen de leider van de reeks west en de ploeg met de meeste vedetten. De mannen van Middelkerke waren gewaarschuwd en wisten dat ze het spel niet moesten maken. In deze wedstrijd misten de Berca Boys nog altijd Bjerg en Mario. De aftrap werd gegeven en we zagen dat de Putters de match domineerde met enkele mooie acties maar daar stak de keeper of een speler van Middelkerke altijd een stokje voor. In de derde minuut was het direct prijs voor Middelkerke want na een ingooi van de keeper naar Jon , paste hij de bal in de loop van Peter en die scoorde de 1-0 met een stiftertje. Maar de match bleef gesloten en na negen minuten schiet Jon op de paal na een actie met Sam. Dertig seconden later was het toch prijs voor Middelkerke want na alweer een fout op onze spits Jon was er een vrije trap en Vanhuffel schoot hem met een prachtige krul de bal in de winkelhaak 2-0. Dan kwam de Putters nog eens opzetten en met een afgeweken schot van hun kapitein kwamen ze op 2-1. De kapitein van de Putters was nog niet blij en met een soloactie zette hij drie spelers in de wind en schiet de 2-2 tegen de netten. Het ongeluk van Berca was nog niet teneinde want na een vrije trap wijkt de bal terug af en de 2-3 stond op het bord. Lorenzo nam de bal af van een speler van de Putters en die speelde Fré aan en die scoorde de 3-3 voor Middelkerke. De laatste kansen in de eerste helft was voor de Putters met een schot redde de keeper de bal en kwam per ongeluk in de lucht terecht en in de rebound scoorde iemand van de Putters met het hoofd 3-4.

In de tweede helft kreeg de bezoekers terug een vrije trap en terug met een afgeweken bal konden ze scoren 3-5. Na een verre pas van Sam neemt Peter de bal mee op de borst en legde verdienstelijk de bal binnen 4-5. Na een schot van de Putters komt de bal tegen het lichaam van Lorre en die paste de bal naar Jon die ging alleen op de keeper af en schoot de 5-5 netjes tegen het net. Na terug een snelle actie van de Berca mannen kreeg Fré de bal en schoot de bal zachtjes naar doel maar in het doel stond een vliegenvanger en die liet de bal knullig in zijn eigen goal 6-5. Na combinatie spel tussen twee mannen van de Putters kwamen de bordjes terug op gelijke hoogte 6-6. Na terug een afstandschot van Fré vloog de bal mooi in het doel 7-6. Nog 5 minuten te spelen had de arbiter de match niet meer in handen en zo gaf hij een speler van de Putters een gele kaart na het veel protesteren. Drie munten voor tijd krijgt de Putters nog een penalty (per ongeluk de bal tegen de bovenarm) en zo werd de eindstand op het bord gezet 7-7.

Berca Middelkerke: Jonathan Vandenauweele, Sam Braeckman, Lorenzo Demaerel, Peter Ghesquière, Fré Hubrecht, Jeff Decoopman, Steve Dinneweth en Jonny Van Huffel

19:07 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.