03-02-08

Berca Middelkerke - Cercle Brugge 5-5

"Oververdiend punt na beladen duel."

Een match tegen de voorlaatste in de regio west.Normaal voor Middelkerke een makkie maar je weet in het zaalvoetbal is er nooit een gemakkelijke tegenstander.Want na een goeie minuut te spelen is er voor het doel van Berca een blokkage en de bal komt met wat geluk terug in de voeten van een Cercle speler en die schiet de bal binnen 0-1.Na een goeie 2 minuten te spelen krijgt Berca een vrije trap maar de bal beland in de muur en zo kon Cercle een tegenaanval inleiden en de bal komt gelukkig op de paal. Dan was er een mooie actie van Peter die schoot naar de goal de keeper bracht redding maar Jeff was gevolgd maar kon ook de bal niet in het doel krijgen.Na vijf minuten ontzette een Cercle speler slecht de bal die komt in de voeten van Sam en die schiet de 1-1 op het bord. In de 10 minuut krijgt een speler van Cercle een gele kaart na protest tegen de arbiter. Eén minuut later was het prijs voor Cercle want de kapitein deed een mooie soloactie en schoot de bal voorbij Mario 1-2.Na een actie op links krijgt Jeff de bal en die schiet op de paal.Na een kwartier spelen is er een combinatie tussen Jeff en Jon en de bal komt terug naar Jeff en die legde de bal in het doel 2-2.Lang kon Berca de stand niet vasthouden want de bal komt voor het Berca doel en de spits van Cercle is sneller op de bal en die legde 2-3 binnen.Dan kon Jon de bal afnemen van een verdediger en schiet de bal in de rechterbenedenhoek binnen 3-3.Nog voor de rust schiet Fré naar het doel en de bal wijkt af op een rug van een Cercle man en de bal gaat knullig binnen 4-3.

In de tweede helft krijgt Cercle ene vrije trap en alweer de kapitein van Cercle schiet hem loeihard in de winkelhaak 4-4.Een paar minuten later stond het al 4-5 .Twee minuten voor het einde krijgt Fré de bal na een pas van Peter en Fré schiet de eindstand op het bord 5-5.

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Frederik Hubrecht; Jeffrey Decoopman; Braeckman Sam ; Dinneweth Steve en Ghesquière Peter

16:38 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.