23-02-08

Berca Middelkerke - IST Brussel 9-5

"Knappe winst na uitmuntende eerste helft!"

Berca moet tegen Brussels, wat normaal gezien een haalbare kaart moest zijn.De wedstrijd begon heel goed want na twee minuten was er een mooie combinatie tussen alle vier de stations, Peter naar Jon die dan een pas naar Sam en een laterale pas naar Fré en die scoort de 1-0. 1 minuutje later gaat Fré door op zijn linkerkant en die dribbelt twee mensen en met een lucky schot scoort hij de 2-0 op het bord.Nog was de pressing van Middelkerke niet gedaan want na een Hoekschop van Sam krijgt Dinne de bal en die schiet knalhard de 3-0 tegen de netten.Een paar minuten later loopt Peter vrij, Dinne ziet hem en met een lange bal speelt hij Peter aan die speelt Jon in zijn loop terug aan en zo kon Jon de 4-0 optekenen.Met een vrije trap komt Brussels op 4-1.Veertig seconden later was het terug prijs voor Berca want Dinne kapt twee mannen uit en schiet de 5-1 tegen de draad.Lang stond deze score ook niet op het bord want na een hard schot van Brussel die afgeweken werd kwamen ze op 5-2.Nog was het niet gedaan want met opnieuw een schot komen ze op 5-3.Nadien schoot Sam een vrije trap binnen 6-3. Na een counter van Brussels kwamen ze terug een goaltje dichter 6-4.Nog net voor de rust kreeg Jon de bal aan de zijlijn en die schiet naar doel en de bal vloog mooi binnen 7-4.

In de tweede helft was er minder te beleven want Middelkerke hield alles onder controle.Zo werd er na zes minuten maar gescoord door Brussel 7-5. Vele minuten later kreeg Jon de bal aangespeeld die zette door naar de goal en legde de 8-5 binnen. Maar onze Sam was nog niet moe en die liep iedereen eraf en schiet de eindstand op het bord 9-5.Proficiat met de overwinning (eindelijk) en het collectieve spel.

Berca: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Frederik Hubrecht; Coene Matthias; Braeckman Sam; Dinneweth Steve en Ghesquière Peter.
T1: Bjerg Bentein

14:29 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.