25-03-08

SPI-cup: YG Tervuren - Berca 4-2

De Berca boys moeten naar Tervuren die normaal een haalbare kaart moet zijn .Maar je weet in het voetbal moet de match altijd gespeeld worden .De mannen van Tervuren waren enorm gemotiveerd en onze gasten een beetje minder. Want na achttien minuten was er de eerste grote kans van de wedstrijd en die was voor de Berca mannen met een schot van Dinne vloog de bal tegen de paal. Dan begon de thuisploeg ook kansen te krijgen en in de laatste minuut kreeg Peter nog een kans maar de keeper en speler redde de bal uit het doel. De ruststand was dus 0-0.

De tweede helft begint en na 4 minuten stond het al 2-0 voor de thuisploeg.Opeens was Middelkerke wakker geschud en met kansen voor Jon en Bjerg konden we de score niet openen. In de 34ste minuut was het dan toch raak want Jon gaf de bal aan Sam en die schiet overhoeks de bal binnen 2-1.Één minuut later was het alweer prijs na een collectieve actie van Fré naar Peter die Jon perfect aanspeelt en die legde de 2-2 binnen. Middelkerke kreeg nog een paar kansen maar werkte niet af .Na een tijdje begon de concentratie bij ons te verzwakken en daar kon Tervuren van profiteren en zo scoorden ze nog eens in 2 minbuten tijd 2 doelpunten 4-2.Een nederlaag voor Middelkerke die zeker niet hard aankomt want uitgeschakeld zijn voor de spi-cup is niet zo erg. Nog te vermelden is de goede leiding van de arbiter.

Berca: Mario Vanborm, Jonny Vanhuffel, Frederik Hubrecht, Dinneweth Steve, Sam Braeckman (kapitein), Bjerg Bentein en Ghesquière Peter

10:00 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.