15-04-08

Hoekske Aalter - Berca Middelkerke 6-4

Een van de laatste matchen van het seizoen 2007-2008.Berca had zijn start niet gemist want na een vijftal minuten had er zeker al iemand van Aalter al geel moeten hebben maar de arbiter had nog geen zin om zijn kaarten boven te halen.Maar na een paar minuten was het toch raak want Fré gaf een assist aan Maxim en die schoot de 0-1 op het bord. Na enkele afstandschoten van Middelkerke kon iedere keer het doelhout de redding brengen voor Aalter. Na een actie van Aalter werd het toch 1-1. In de 15minuut schoot Peter ons terug op voorsprong 1-2.Middelkerke bleef goed voetballen maar de counters van Aalter waren dodelijk want in enkele minuten stond het 3-2.De berca kreeg dan een strafschop na een fout op Maxim, Fré probeerde die om te zetten maar de keeper weerde de bal uit zijn doel.Direct na de strafschop was Aalter daar opnieuw met een counter en scoorde de 4-2. Na een paar fouten van Aalter op onze mannen gaf de scheidsrechter de spelers toch gele kaarten en zo waren er al 2 van Aalter met geel naar de douche gestuurd. Maar Fré maakte dan toch nog zijn goaltje met een individuele actie zette hij de ruststand op het bord 4-3.

De tweede helft was hetzelfde als de eerste met vele fouten van Aalter en nog een gele kaart voor hen en Middelkerke die veel kansen onbenut lieten. Aalter vergrootte de score nog tot 6-3. In de laatste minuten deed Jon onze score nog oplopen door een actie rolde hij een paar spelers op en zo werd de eindstand op het bord gezet 6-4. Jammer van het verlies maar we hebben ons zelf niet te verwijten want na veel het doelkader te treffen en de vele vuile fouten op ons durfde de arbiter geen kaarten meer te trekken.

Spelers: Bjerg Bentein , Mario Vanborm; Peter Ghesquire; Maxim Pieters; Vnahuffel Jon , Hubrecht Frederik en Braeckman Sam

19:23 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.