15-04-08

SPI-cup: Berca Middelkerke - Everberg 3-2

Door een paar afwezigen moest de Berca een paar jonge gasten aantrekken om toch te kunnen spelen, want zonder Mario (geschorst) ,Jon en Steve (gekwetst) waren we maar met vier overgebleven.De match begon redelijk evenwichtig met een licht overwicht van de thuisploeg.Na een 8-tal minuten konden Sam en Dennis een dubbele één-twee beweging doen en zo kon Dennis de bal tegen de netten schieten 1-0.Een paar minuten later brak Bjerg door aan de linkerkant en ging alleen op weg naar de keeper maar daar had een speler van Everberg een andere visie op en schopte de doorgebroken speler neer. De arbiter twijfelde niet en gaf de speler een gele kaart.Daarop volgde de vrije trap zo kon Dennis de bal afleggen naar Bjerg en die schoot vanuit een scherpe hoek de bal binnen 2-0. Nog waren de aanvallen van de Berca niet gedaan en zo schoot Sam nog eens loeihard op de paal. Everberg kon ook een paar keer dreigen maar onze Jonathan keerde alle ballen uit zijn doel. Juist voor de rust snoepte Fré de bal af van een verdediger en scoorde de 3-0.

De tweede helft was bijna hetzelfde als de eerste, alleen dat de Berca redelijk veel kansen liet liggen om te scoren. Zo kon Everberg met een schot toch scoren en ook nog eens een bal die afwijkt op een Bercaspeler en zo voor de voeten van een speler van Everberg kwam en rustig in doel kon leggen 3-2. Berca controleerde de rest van de match en zo bleef de stand op 3-2. Een opsteker voor Berca was dat de jonge gasten evenwaardig waren als onze ouderdomsdekens die er niet waren.

Spelers: Jonathan Vandenauweele; Dennis Vandehouweele Frederik Hubrecht; Bjerg Bentein; Braeckman Sam en Ghesquire Peter

19:34 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.