26-04-08

Berca Middelkerke - Amigo Schepdaal b 5-5

De voorlaatste match van het seizoen was tevens ook de laatste thuismatch voor de Berca. Die ging tegen een te duchten tegenstander, want de mannen van Schepdaal staan tweede in onze reeks.We stonden met een bijna hele nieuwe ploeg op het veld, waaronder vele jonge gasten. De match begon gelijkopgaand met een technisch betere uitploeg. Zo konden de bezoekers na 5 minuten de score openen 0-1.Maar twee minuten later stonden de bordjes gelijk, want met een vrije trap bracht Bjerg de score weer op gelijke hoogte 1-1.Met nog een paar kansen aan allebei de kanten kon de Berca juist voor de rust scoren via een samenspel tussen Peter en Dennis. Peter kreeg de bal terug en schoot de 2-1 tegen de netten.

Na de rust was het alweer Berca die kon scoren, want Steve kwam met de bal bijna tegen de achterlijn en trapte de bal vanuit een scherpe hoek naar de goal en die ging binnen 3-1.Na een verre uitworp van Jonathan naar Dennis kopte hij de bal naar Peter en die kon rustig de bal binnenkoppen 4-1. Zeven minuten later was het alweer prijs, want Peter snoepte de bal af en kwam alleen op de keeper af en scoorde zijn derde doelpunt van de avond 5-1. Toen besloot Amigo om hun keeper op te offeren en er een extra speler in te brengen. Eén minuutje later kon Steve de score vergroten, toen hij een bal kon onderscheppen en het doel zo goed als leeg was. De teruglopende keeper kon de bal nog net tegen het kruis deviëren. Na een afgeweken schot kwamen de bezoekers terug tot 5-2, dit met nog 3 minuten te spelen. Plots begonnen ze ons volledig weg te tikken en in die resterende tijd wisten ze alsnog een gelijkspel uit de brand te slepen.

Een erg verdienstelijke partij van Berca Middelkerke. Leuk detail is dat geen enkele ploeg uit de top-3 wist te winnen op ons veld. Volgende week volgt de laatste match van het seizoen in Ingelmunster. Indien het wat meezit, kunnen we eventueel nog op een knappe 5e plek eindigen.

Spelers: Jonathan Vandenauweele; Bart Bogaert ; Ghesquière Peter, Bjerg Bentein; Steve Dinneweth en Dennis Vandehouweele
Coach: Van Huffel Jonny

13:43 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.