26-04-08

Passageboys winnen tornooi Berca

Voor het eerst heeft zvc Berca Middelkerke een outdoor zaalvoetbaltornooi georganiseerd.We konden rekenen op 6 gemotiveerde ploegen, die kwamen om te voetballen en vooral om zich te amuseren. Iedereen moest het eens tegen elkaar opnemen. De Passageboys (ploeg met oa Tony Eecklo) staken er een beetje bovenuit en wonnen verdiend het tornooi door al hun matchen te winnen.

Het zilver was voor Carrier Gistel, zij verloren slechts één keer en dit tegen de uiteindelijke winnaar. De Passageboys kwamen het meest fris voor de dag in deze eerste wedstrijd en wonnen met 4-9.Op de derde plaats stond De Kegge, een degelijk tornooi van hen. Vierde plaats was voor Paars/Wit, dat enkel de derby won tegen Sportiva. VC Woumen werd voorlaatst, dankzij hun overwinning tegen Paars/Wit. Sportiva moest, gezien het minst aantal gescoorde shootouts, genoegen nemen met de laatste plaats.

Eindrangschikking:
- 1e Passageboys 10p
- 2e Carrier Gistel 8p
- 3e De Kegge 5p
- 4e Paars/Wit 3p
- 5e VC Woumen 2p
- 6e Sportiva 2p

De trofee van topscoorder ging naar Delcour Andy. Hij scoorde 13 doelpunten, slechts eentje meer dan runner-up Pieter Delaere.
Conclusie: Een erg geslaagd en sportief tornooi, onder de goede leiding van de heren scheidsrechters bestaande uit Berca-spelers en Sammy Deschacht.

13:36 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.