13-09-08

Wijtschate - Berca

Servi Wijtschate - Berca Middelkerke   0-6

 

De eerste uitmatch van het seizoen was naar een oude bekende. Wijtschate is altijd een moeilijke tegenstander als je naar daar gaat.

Berca speelde met een paar nieuwelingen om de kwetsuren van Peter en Steve te kunnen opvangen. Middelkerke was vanaf het begin heel geconcentreerd zodat de thuisploeg het enorm moeilijk had om de juiste man te vinden. Na enkele minuten was het Sam die zichzelf vrij kon maken, een pas naar Jon gaf, maar het schot ging juist naast.

Dan ging Jon solo door het midden van hun verdediging en schoot naar het doel, maar de keeper kon toen nog redding brengen. In de achtste minuut ging Kurt door op zijn linkerflank, paste naar Jon en die schoot gekruist binnen 0-1. Dan ging Bjerg door op links, legde de bal af naar Jon en daar was de tweede goal van de avond 0-2. In de volgende minuut waren er nog twee kansen voor Berca maar beiden zijn niet verzilverd geweest. Na een vrije trap van Jon vloog de bal tegen de paal. De volgende vrije trap was voor Bjerg, die zag de keeper een beetje uit zijn doel komen en lobde de bal net over de muur maar ook net over het doel. Door een tussenkomst van Tanguy nam hij de bal mee op de linkerkant en legde de 0-3 klaar voor Jon. Juist voor de rust gooit Mario de bal richting het andere doel maar de (klunzige) keeper gaf nog een tikje tegen de bal en die verdween in het doel 0-4. Na de rust was het nog altijd Berca die de toon aangaf want Bjerg liep de linkerkant af, paste naar Kurt, maar die miste de bal. Een minuutje later liep Jon weer de hele verdediging voorbij en zette de 0-5 op het bord. Dan kwam eindelijk Wijtschate op de proppen met een gekruist schot, Mario moest de bal uit hoek halen. Bjerg paste naar Jon en die schoot in één tijd naar het doel, de bal vloog tegen de dwarsligger. Tanguy en Jon speelden de hele Wijtschate ploeg op een hoopje en Jon scoorde zo zijn vijfde van de avond 0-6. Halfweg de tweede helft kwam de thuisploeg een beetje meer aanvallen en zo kon Mario zich een paar keer onderscheiden met een paar sublieme reddingen.

Jon werd neergelegd door een verdediger en plots schoten de stoppen door van de keeper en een andere verdediger. Die scholden de arbiter uit met als gevolg 2 gele kaarten voor Wijtschate. Nog was het kwaad niet geschied want Bjerg ging door op de rechterkant maar met een slag in het gezicht van een speler van Wijtschate viel Bjerg op de grond en kon de andere speler gaan douchen met een gele kaart achter zijn naam.

In de laatste minuut schoot Wijtschate nog een vrije trap op de kruising.

Proficiat met het behaalde resultaat en de enorme inzet.

 

 Spelers:

Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Tanguy Theys;

Narli Yildiray; Sam Braeckman; Bjerg Bentein;

Kurt Notredame.  

Trainer 1: Peter Ghesquire en Trainer 2:Frederik Hubrecht

 

19:08 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.