10-10-08

Berca - Opex 4-4

Eindelijk nog eens een match tegen onze buren van de Opex.

Na 5 minuten schoot Tanguy naar de goal maar de keeper redde de bal en die vloog tegen de lat. Één minuut later was het alweer een schot van Tanguy en het was terug de keeper die de bal uit het doel wist te houden. Na 9 min. Was het eindelijk de eerste aanval van de Opex en die belandde ook op het doelhout. Een paar tellen later was het 0-1 omdat Mario het eerste schot wist te weren maar in de rebound konden ze toch scoren. De volgende aanval was van Berca en daar stond alweer het doelhout in de weg na een schot van Jon. Berca was de meest aanvallende ploeg en na een vrije trap van Bjerg kon de keeper de bal uit de benedenhoek redden. In de 20ste minuut is er balverlies van Middelkerke en met een snedige tegenaanval kon Opex de score verdubbelen 0-2. Op een hoekschop kon Jon de vrijgelopen Narli vinden en die werkte de aanval mooi af 1-2. Nog voor de rust kon Ollie zich vrijspelen en op doel trappen maar de bal werd gered door de doelman. In de tweede helft stond het na 7 minuten al 1-4 wegens 2 keer balverlies en terug op een counter te lopen en mooi af te werken.

In de achtste minuut was het dan toch weer raak voor Berca want Bjerg schuift na een corner de bal binnen onder de keeper 2-4.

Berca bleef maar aanvallen en een beetje later was het terug prijs want Ollie gaf een mooie pas naar Jon en die schoot de bal koelbloedig binnen 3-4. Berca rook bloed van de tegenstander en bleef heel de tijd lopen en vechten voor elkaar en 5 minuten later was het Ollie die alleen doorgaat op de keeper en de 4-4 op het bord zette. Drie minuten voor het einde valt de aanvaller van Opex neer in het strafschopgebied ( een duidelijke schwalbe) en de arbiter floot direct strafschop. Na veel protest van Middelkerke  ging de strafschop dan toch door maar de penalty werd vakkundig naast geschoten. In de laatste minuten kreeg Berca nog een paar open kansen maar we benutte geen enkele aanval. Zo bleef de score gelijk. Deze match was veel beter dan de vorige er was weer inzet voor elkaar.

 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Ollie; Bjerg Bentein; Narli Yildiray; Kurt Notredame; Tanguy Theys en Trainer Peter Ghesquire.

 

23:14 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.