26-10-08

Berca Middelkerke - Blue Boys Essenbeek 8-4

Vrijdag moesten we enkele spelers missen wegens blessures. We namen het op tegen de 2de in de stand, Blue Boys Essenbeek. Desondanks konden we een selectie maken van 7 spelers. Sven Vande Wynckel verving Mario in doel. We begonnen goed aan de wedstrijd, want na 3 min trapte Sam de 1-0 mooi gekruisd binnen. Even daarop was er een sterke Sven nodig bij twee tegenprikken van de bezoekers. In de 7de min gaf John een bal binnen door, waar opnieuw Sam wel raad mee wist en de 2-0 tegen de netten trapte. Eén min later snoepte John de bal af, waardoor hij alleen op doel kon gaan om de 3-0 op het bord te plaatsen. Nog was het niet gedaan, want weer John kapte zich mooi vrij en scoorde de 4-0. Na een redding van Sven kwam de bal terug in de tegenstrever zijn voeten en die scoorde de 4-1.Dinne kon iets later de bal ontfutselen, maar z'n poging belandde op de paal. De tegenaanval resulteerde in de 4-2 ruststand.

De tweede helft was net op gang gefloten of het was opnieuw John dat 2x wist te scoren. Meteen een ruime marge bij een 6-2 stand. Sam diepte de kloof nog verder uit met z'n derde pot van de avond, 7-2. Essenbeek, dat even het noorden kwijt was, kon dan toch nog eens scoren en bracht de stand op 7-3. Dinne knalde opnieuw op het doelhout, ditmaal stond de lat in de weg. De bezoekers kwamen daarna op 7-4 na een lucky goal met de hiel. De overwinning kwam nooit meer in gevaar. Het was Kurt, die na een fout op Sam in de halve cirkel, op strafschop de eindstand vastlegde, 8-4.

Proficiat aan gans de ploeg voor deze sterke prestatie! Maandag volgt reeds de volgende partij, dit voor de Beker van West-Vlaanderen. Tot dan.

Spelers: Sven, Narli, Bati, Kurt(1), Sam(3), Dinne en John(4)


10:21 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.