22-11-08

Berca - Cercle Brugge

Een match tegen de Cercle is altijd moeilijk voor ons maar we waren gebrand op een overwinning.

In het begin ging het heel goed met Middelkerke want na enkele 10 minuten stonden de mannen van Middelkerke al met 3-0 voor door doelpunten van Kurt – Bjerg en Steve.

Dan begon Middelkerke niet meer zo geconcentreerd te spelen en dacht dat alles ging vlot gaan.

Niets was minder waard en 10 minuten later stonden ze opeens 3-4 achter door een paar verdedigingsfouten en een niet meer zo collectief spel.

Onze spits werd meermaals door de kapitein van Cercle slecht afgestopt en dat resulteerde in een gele kaart maar die werd maargegeven laat in de 2 de helft zodat ze alles nog konden controleren. De score bleef maar oplopen omdat Berca af en toe tegen een counter liep en verzuimde om doelpunten te maken.

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Bjerg Bentein; Narli Yildiray; Kurt Notredame; Hubrecht Frederik; Sam Braeckman en Trainer Peter Ghesquire.

14:34 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-11-08

Beersel - Berca 2-6

We moesten een uitmatch spelen tegen de mannen van Beersel en die match mochten we niet verliezen want de punten hebben we dringend nodig.

Na enkele mooie acties en kansen verzuimde Berca om een doelpunt te maken. Dan Kwam Beersel voor de eerste keer tevoorschijn en het was weer direct goal 1-0. Middelkerke bleef gewoon de kansen opstapelen en met een verre uitworp van Mario naar Jon, nam Jon de bal direct op de slof en scoorde de 1-1. Enkele minuten later was Beersel daar terug en met een mooie actie brachten ze de cijfertjes terug in hun voordeel 2-1.Na een corner van Kurt kon Steve de bal mooi overhoeks binnentrappen 2-2.Een paar aanvallen later van Berca kreeg Narli de bal hij schakelde een paar mannen uit gaf de bal naar Steve en die potte zijn tweede van de avond 2-3.

Na de rust was het mooi voetbal van allebei de kanten maar de gevaarlijkste kansen waren toch voor Middelkerke. Van op een meter of vijftien schoot Steve naar de Goal en de keeper van Beersel klungelde met de bal en verdween in het doel 2-4.Steve zijn gedacht was als ik vanuit gelijk welke hoek schop zal de keeper hem wel binnenlaten en zo gebeurde het ook van bijna op de hoek van het speelveld schiet hij naar de goal en de bal verdween weliswaar in het doel 2-5. De laatset goal was bijna een kopie van de eerste en dat was Mario die Jon bediend met een lange bal en die schoot de eindcijfers op het bord 2-6. Nog te vermelden is dat een vijf- a zestal ballen op de lat en paal belandden, de score kon zeker hoger liggen. 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Narli Yildiray; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein en Steve Dinnewith

14:44 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |