07-12-08

Teddy Veldegem - Berca 4-7

 

Het was al lang gelden dat we nog eens tegen de Teddy’s gespeeld habben. De match was gelijkopgaand totdat Veldegem een counter opzette en zo de 1-0 kon optekenen. Kort daarna was er een vrijschop voor Middelkerke,die nam Bjerg en schoot de bal laag langs de grond zodat de bordjes weer in evenwicht waren 1-1. Met een paar gerichte acties en counters kwam Teddy opeens 4-1 voor . Dat was even schrikken maar we wisten wel dat we de kansen moesten benutten en zo konden we dichterbij komen. Dan was het Jon die tweemaal scoorde en zo de Berca weer een beetje dichterbij bracht 4-3. De Teddy’s waren een beetje aangeslagen en begonnen ook agresiever in de duels. Na een vrije trap van Bjerg na Kurt kon de laatste de bal tegen de netten prikken 4-4.

In de tweede helft bleef Middelkerke goed georganiseerd spelen en zo kon Kurt zijn tweede van de avond tegen de netten schieten 4-5. Na vele fouten op spelers van Berca kwam er uiteindelijk een gele kaart uit de bovenzak van de arbiter. Dan was het aan de beurt van Olli om nog eens een goaltje te maken met een prachtige aanval tussen Jon en Olli vloog de bal in de goal 4-6. De laatste van de avond was weer voor Jon die zijn derde van de avond maakte zo werd de eindstand vastgelegd 4-7.

Mooi voetbal van Berca maar soms geven we in het begin nog veel te veel ruimte aan de tegenstander.

Spelers: Bjorn Dupont; Jonny Van Huffel; Bjerg Bentein; Ollivier Vanlerberghe; Kurt Notredame; Hubrecht Frederik en Tanguy Theys                                                                  Coach:Besh Besim

11:44 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.