21-02-09

Opex Oostende - Berca Middelkerke

De gemakkelijkste match van het seizoen.

Opex Oostende geeft forfait tegen ons.

 

Spelers:

Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Besh Besim;

Steve Dinnewith; Sam Braeckman; Bjerg Bentein;

Kurt Notredame en Peter Ghesquire.

 

18:30 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-02-09

Berca - Aalter 10-2

Deze match moest gewonnen worden omdat het nodig was om eens een overwinning te hebben om in de stand iets op te rukken. In het begin van de match was het al Middelkerke die de klok sloeg . Aanval na aan val maar er kwamen geen doelpunten van. Na een gemiste penalty begon Middelkerke te twijfelen of ze nogwel konden scoren. Met één tegenstoot maakte Aalter direct 0-1 van. Zo werd de russtand ook bereikt. In de tweede helft was het weer Middelkerke die ferm doorduwde en toch een goaltje maakte via Jon na aangeven van Mario. Één minuutje later was Aalter weer voorop gekropen na een missertje in de verdediging 1-2. Dan speelde Sam de bal naar Peter en die scoorde de aansluitingstreffer. Na een fout op een doorgebroken speler en het gezaag nadien kreeg Aalter een eerste gele kaart. Na nog een assist van Sam naar Jon schoot Jon met de punt van zijn schoen door de benen van de keeper 3-2. Nu was het hek van de dam en de spelers van Aalter en de coach begonnen meer en meer te zagen en zo viel er nog een gele kaart. Steve rukte op aan de rechterkant en schoot naar de goal, gelukkig was Tanguy gevolgd en legde zo zijn eerste van de avond binnen 4-2. Dan was het ook eens het moment van Beshi met een solomoment legde hij de 5-2 met de punt binnen. Met nog een paar mannen van Aalter die zaagden tegen de arbiter bleven ze nog met z’n drieën over. Dan was het vrijspel voor Berca en zo kon Bjerg scoren met een schot 6-2.Dan haalde Tanguy nog eens zijn scoringsinstinct boven en scoorde twee maal in evenveel minuten 7-2 en 8-2. De 9-2 was van Bjerg door een pass te geven naar Tanguy en die liet de bal gewoon door zijn benen en de keeper was verrast.De 10-2 werd gescoord door onze spits Steve met een knappe beweging en een één twee naar Tanguy legde hij de eindscore vast.

 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Besh Besim;Steve Dinnewith; Sam Braeckman; Bjerg Bentein; Tanguy Theys en Peter Ghesquire.

19:52 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-02-09

Ingelmunster-Berca 3-3

Vrijdag moesten we het opnemen tegen èèn van de leiders.We begonnen goed aan de wedstrijd met aan weerskant kansen;Het was een gesloten wedstrijd.Met een beetje geluk kon de thuisploeg de score openen.Dan waren reddingen nodig van beide doelmannen om verder nog te scoren.De ruststand was dan ook maar 1-0.In de tweede helft moesten we komen want zei bleeven wachten op hun speelhelft.Met een beetje druk konden we via een èèn twee John-Peter met Pè als afwerker gelijkstellen.Een beetje later kon John na pass van Sam de 1-2 scoren.Mario moest intussen een paar nodige reddingen doen.En wat zei niet lukte kon Dinne na pass van John de 1-3 overhoeks binnen knallen.Er was dan nog 12min te spelen en daar wij geen ploeg zijn dat enkel maar aan verdediging denk maar ook wilt aanvallen kregen we nog 2 knullige goals binnen waaronder de laatste in de voorlaatste min.Al bij al een zeker verdiende punt terug meegenomen naar huis en een sterke partij van ons allen.

Spelers:Mario,Sam,Pè(1),Kurt,Tanguy,Dinne(1),John(1)

21:48 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |