14-03-09

Berca - Beersel 7-4

Eindelijk weer een match met een deftige arbiter.

Na 4 minuten was het raak voor Berca want na een vrije trap van Steve naar Sam kon die laatste de bal mooi tegen de netten schoppen 1-0. Een paar minuten later was het Peter die naar het doel schoot maar er stond nog een verdediger op de lijn en die kon nog de bal van op de lijn wegwerken. Met een paar goede acties kwam Beersel af en toe eens opzetten maar we hadden nog altijd Kurt die in het doel stond ( ter vervanging van Mario). Met een afstandschot recht in de winkelhaak verdubbelde Bjerg de score van Berca 2-0. Na balverlies kwam er een mooie counter van Beersel en zo was de score 2-1. Eén minuutje later was het Sam die met een mooie doorsteekpas Jon kon bedienen en die liet de kans natuurlijk niet liggen en schopte zo de 3-1 binnen. Bjerg lobde de hele verdediging en zo kon Jon de bal mooi uit de lucht halen en met een mooie beweging die keeper verschalken en zo de 4-1 binnenleggen. Nog voor de rust kon Beersel nog eens scoren 4-2. In de tweede helft begon Beersel agressiever te spelen en zo kwamen er meer kansen en na 5 minuten was het al raak 4-3.

Na een diepe bal van Bjerg naar Jon kon Jon de bal met het hoofd binnenkoppen 5-3. Na een fout op Jon in de carré van de tegenstander was het strafschop en niemand minder dan onze kapitein Sam trapte mooi de bal tegen de netten 6-3. Met en paar mooie reddingen van de keepers aan allebei de kanten bleef de score eventjes gelijk maar het was na een tijdje toch Beersel die eerst kon scoren en zo de 6-4 maakte. Na een uitgooi van Kurt naar Jon kon die laatste de eindscore vastleggen 7-4. In de laatste seconden van de match blesseerde Steve zich nog aan de enkel

 

 

 

Spelers: Kurt Notredame; Jonny Vanhuffel; Peter Ghesquire; Sam Braeckman; Bjerg Bentein; Tanguy Theys en Steve Dinnewith Rev:Mario Vanborm(gekwets)

06:56 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.