29-03-09

Berca - Carrewijn Gistel 5-5

We wisten dat de match tegen de 2de in de stand geen makkelijke zaak ging zijn.

Berca begon enorm goed aan de wedstrijd en zette van de eerste minuut direct druk op de mannen van Carrewijn wat natuurlijk slim gezien was.

Na 3 minuten was het raak, Jon nam de bal af en dribbelde drie mannen en kon de bal mooi binnentrappen 1-0.

Eventjes later was het Sam die een hoekschop trapte naar Jon en die schoot in één tijd de bal binnen 2-0. Nadien mocht Bjerg een vrije trap nemen en die trapte de bal loeihard tegen de netten 3-0. Gistel was totaal van slag en begon te zagen tegen elkaar. In de 14de minuut kon Jon nog eens scoren en zette zo Gistel op een mooie 4-0 achterstand. Maar dan begon Berca uit zijn rol te vallen als georganiseerd blok en zo kon Gistel nog 2 keer scoren voor de rust 4-2. In de tweede helft was het alweer Berca die een tempo hoger schakelde en kon na 5 minuten scoren nadat Sam een mooie pas gaf aan Jon en zo kon die zijn 4de van de avond op het bord zetten 5-2. Na een paar minuten kreeg Berca een vrije trap tegen en zo konden de mannen van Gistel terug scoren 5-3. Door opnieuw een paar fouten van de verdedigers kon Gistel terug op dezelfde hoogte komen als Middelkerke 5-5.

Een goede match van Berca maar door een paar individuele fouten kon Gistel de mannen van Berca afstraffen. Doe zo verder en met een beetje meer concentratie waren we gewonnen.

 

 

 

  

Spelers: Jonny Van Huffel; Tanguy Theys ; Peter Ghesquire; Frederik Hubrecht; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein en Steve Dinnewith

12:25 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.