29-03-09

Berca - Carrewijn Gistel 5-5

We wisten dat de match tegen de 2de in de stand geen makkelijke zaak ging zijn.

Berca begon enorm goed aan de wedstrijd en zette van de eerste minuut direct druk op de mannen van Carrewijn wat natuurlijk slim gezien was.

Na 3 minuten was het raak, Jon nam de bal af en dribbelde drie mannen en kon de bal mooi binnentrappen 1-0.

Eventjes later was het Sam die een hoekschop trapte naar Jon en die schoot in één tijd de bal binnen 2-0. Nadien mocht Bjerg een vrije trap nemen en die trapte de bal loeihard tegen de netten 3-0. Gistel was totaal van slag en begon te zagen tegen elkaar. In de 14de minuut kon Jon nog eens scoren en zette zo Gistel op een mooie 4-0 achterstand. Maar dan begon Berca uit zijn rol te vallen als georganiseerd blok en zo kon Gistel nog 2 keer scoren voor de rust 4-2. In de tweede helft was het alweer Berca die een tempo hoger schakelde en kon na 5 minuten scoren nadat Sam een mooie pas gaf aan Jon en zo kon die zijn 4de van de avond op het bord zetten 5-2. Na een paar minuten kreeg Berca een vrije trap tegen en zo konden de mannen van Gistel terug scoren 5-3. Door opnieuw een paar fouten van de verdedigers kon Gistel terug op dezelfde hoogte komen als Middelkerke 5-5.

Een goede match van Berca maar door een paar individuele fouten kon Gistel de mannen van Berca afstraffen. Doe zo verder en met een beetje meer concentratie waren we gewonnen.

 

 

 

  

Spelers: Jonny Van Huffel; Tanguy Theys ; Peter Ghesquire; Frederik Hubrecht; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein en Steve Dinnewith

12:25 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-03-09

Cercle - Berca 5-1

Een match tegen de mannen van de vereniging. Het begon goed voor beide ploegen met aan weerzijden een paar kansen. Maar enkele minuten later was het al 0-1 voor Berca na een mooie combinatie tussen Peter en Matthias en zo kon Matthias de score openen 0-1. De match bleef gewoon goed op en neer gaan met een licht overgewicht voor Berca maar die konden de kansen niet verzilveren. Na het verkwanselen van een paar kansen kwam de eerste slag voor Berca en dat waren 2 tegendoelpunten van Cercle 2-1. Zo stond de rustscore vast. Berca besloot de tweede helft hetzelfde als de eerste te aanvatten en dat deden ze goed maar er werd niet gescoord. Daar was Cercle weer en die scoorden nog 3 keer in de tweede helft maar kreeg ook nog 2 keer geel na herhaaldelijke fouten op onze spelers. Een gelijk spel was de juiste uitslag maar in het voetbal moeten de kansen worden afgemaakt voordat je kan winnen.

Spelers: Jonny Van Huffel; Tanguy Theys; Kurt Notredame; Mathias Coene; Bart Bogaert ;Dehaemers Christophe;Bjerg Bentein en Peter Ghesquire

08:44 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-03-09

Berca - Beersel 7-4

Eindelijk weer een match met een deftige arbiter.

Na 4 minuten was het raak voor Berca want na een vrije trap van Steve naar Sam kon die laatste de bal mooi tegen de netten schoppen 1-0. Een paar minuten later was het Peter die naar het doel schoot maar er stond nog een verdediger op de lijn en die kon nog de bal van op de lijn wegwerken. Met een paar goede acties kwam Beersel af en toe eens opzetten maar we hadden nog altijd Kurt die in het doel stond ( ter vervanging van Mario). Met een afstandschot recht in de winkelhaak verdubbelde Bjerg de score van Berca 2-0. Na balverlies kwam er een mooie counter van Beersel en zo was de score 2-1. Eén minuutje later was het Sam die met een mooie doorsteekpas Jon kon bedienen en die liet de kans natuurlijk niet liggen en schopte zo de 3-1 binnen. Bjerg lobde de hele verdediging en zo kon Jon de bal mooi uit de lucht halen en met een mooie beweging die keeper verschalken en zo de 4-1 binnenleggen. Nog voor de rust kon Beersel nog eens scoren 4-2. In de tweede helft begon Beersel agressiever te spelen en zo kwamen er meer kansen en na 5 minuten was het al raak 4-3.

Na een diepe bal van Bjerg naar Jon kon Jon de bal met het hoofd binnenkoppen 5-3. Na een fout op Jon in de carré van de tegenstander was het strafschop en niemand minder dan onze kapitein Sam trapte mooi de bal tegen de netten 6-3. Met en paar mooie reddingen van de keepers aan allebei de kanten bleef de score eventjes gelijk maar het was na een tijdje toch Beersel die eerst kon scoren en zo de 6-4 maakte. Na een uitgooi van Kurt naar Jon kon die laatste de eindscore vastleggen 7-4. In de laatste seconden van de match blesseerde Steve zich nog aan de enkel

 

 

 

Spelers: Kurt Notredame; Jonny Vanhuffel; Peter Ghesquire; Sam Braeckman; Bjerg Bentein; Tanguy Theys en Steve Dinnewith Rev:Mario Vanborm(gekwets)

06:56 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-09

Blue Boys Essenbeek- Berca

Door een klein misverstand met gps hebben we ons misreden waardoor we in de fille kwamen te staan met als gevolg dat we 5min voor de match toe kwamen aan de zaal. De arbiter keek al raar en had geen behoefte om de paspoorten goed te controleren. Ja we beginnen dus aan de match met 10min vertraging. We deden goed mee zodat we een paar mooie kansen creerden.Na een korte actie van hun spits kwamen we 1-0 achter.De arbiter floot alles in hun voordeel zoals John in de rechthoek werd gepakt maar de ref legde de bal 1m buiten.Na een onfaire actie van hen kwamen ze 2-0 voor terwijl er een speler van hen op de grond lag en wij vroegen of alles ok was.Maar ja misschien tactiek van hun.John maakte een lichte fout en vroeg terwijl aan ref om aan twee kanten te fluiten met als gevolg geel.We gingen rusten met een 2-0 achterstand.We begonnen heel goed aan de tweede time want we trapten al meteen 2x tegen de lat.Dinne kon met een actie milderen tot 2-1.Na een paar vuile trappen van hen waarop de ref niet reageerde en telkens wanneer wij iets deden wast direct fout,waar Tissen ook geel kreeg nadat hijzelf 2x zwaar onderuit geschopt werd telkens wanneer hij alleen op doel kon.Dinne kreeg een beetje later een natrap van één van hen,ref niets gezien.Dinne ging gewoon een beetje hard tegen diezelfde persoon waardoor geel.We waren dan nog met 4,maar kregen nog de beste kansen tot Bjerg zich vrij kapte in rechthoek en mega foutief gestopt werd waardoor hij viel met zijn hand op de bal.Iedereen dacht pen zelf de thuisploeg maar de ref gaf fout tegen door handspel.Zij gingen in dezelfde min door,Mario raakte de speler aan en de ref floot direct pen.Onze Mario redde mooi maar de speler mocht hem opnieuw geven.Dan zat hij binnen waar Mario de bal zelf aan de arbiter gaf en daardoor ook geel trok.We waren dan nog met 3 waar Peter al gekwetst was en toch forfait moest geven daar de ref toch ging overspelen en nog 4min was.Twas toch de moeite niet want de arbiter zocht ons toch.Met een degelijke arbiter winnen we daar op ons kousen maar de ref bepaalde alles anders door 4x geel te geven.

Spelers:Mario,Bjerg,Sam,Peter,Tissen,Dinne(1),John

20:20 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |