18-04-09

Berca - Veldegem 5-6

Eindelijk nog eens een minder moeilijke match, dachten we, maar niets was minder waar. We miste wel onze top scoorder met een lichte kwetsure en daar we toch met genoeg waren ging John rusten.

Het begon redelijk goed voor Berca, na een hoekschop kreeg Peter de bal en die kapte zich mooi vrij en schoot zo de 1-0 op het bord. Eventjes later was het Veldegem die 1-1 scoorde na een mooie tegenaanval. Na balverlies van een verdediger van Berca kon Veldegem direct scoren en zo stonden we 1-2 achter. Na een fout op Bjerg nam Bjerg zelf de vrije trap en zo stond de 2-2 op het bord. Na opnieuw twee domme tegengoals kwam Teddy op een mooie voorsprong 2-4. In de tweede helft bond Sam nog eens al zijn kracht bij elkaar en schoot zo de 3-4 keihard tegen de netten. Na verschillende kansen aan beide zijden kwamen er voorlopig geen doelpunten meer. Na een zoveelste slecht verdedigen en counter kwam Berca 3-5 achter en ook werd het zelfs 3-6. Na een penaltyfout op Kurt, nam Kurt zelf de penalty en schoot zo de 4-6 tegen de netten. Nu was Berca eindelijk aan het drukken maar er werden nog vele kansen gemist en na opnieuw een fout in de rechthoek was het weer penalty voor Berca.

Nu was het Bjerg die aan het vizier stond en die trapte ook de bal binnen en zo was de eindstand op het bord gekomen.

Na twee goede matchen tegen Carrewijn en Schepdaal is het nu een slechte wedstrijd van Berca omdat er niet meer werd geknokt voor elke bal en de laksheid moet uit de ploeg. Iedereen moet eens kijken naar zichzelf en zo kunnen we weer een goede ploeg vormen.

 

 

 

Spelers: Peter Ghesquire;Vanborm Mario; Frederik Hubrecht; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein; Besch Besim en Steve Dinnewith

07:37 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.