25-04-09

Ternat - Berca 4-5

Het moest voor Ternat een speciale match worden want als Ternat zou winnen was het kampioen maar na het verlies van Carrewijn eerder deze avond was Ternat zeker van de titel. Zo was het zeker al een feest voor Ternat. Er waren veel toeschouwers gekomen en er was ook een Dj en lichten om het spektakel helemaal te maken. De match begon goed voor Middelkerke want ze zetten direct druk op de mannen van Ternat. Na enkele kansen van Berca kon ook Ternat eens doorbreken en zo kon Ternat scoren 1-0. Er was een hels kabaal maar Berca was niet van streek en bleef voetballen en na een actie van Steve kwam die alleen voor het doel en schoot zo de gelijkmaker op het bord 1-1. Berca was nog niet klaar met Ternat en het was Kurt die ons op voorsprong schoot vanuit een scherpe hoek 1-2. Na een hoekschop kreeg Jon de bal en die nam de bal in één tijd op de slof en versloeg zo voor de derde keer de keeper 1-3.Ondertussen had onze Mario al een paar keren de meubelen moeten redden met mooie reddingen maar ne slecht ontzetten in de rechthoek kon Ternat toch de aansluitingstreffer scoren 2-3. Eén minuutje later was het alweer prijs voor Middelkerke het was Fre die de bal kreeg van Sam en zo kon die de score weer uitvergroten 2-4.

Middelkerke en Ternat kregen nog vele kansen en zo kon Ternat nog een doelpuntje scoren 3-4. Bepaalde moment komen ze met twee voor Mario wat normaal altijd goal moet zijn maar dat was buiten Mario gerekend want hij ranselde toch nog de bal uit zijn doel. Twee minuten voor het einde kon Ternat toch nog gelijk stellen na het slecht ontzetten van een verdediger van Berca 4-4. In de laatste 30 seconden kon Besh nog eens oprukken en zo met een puntertje de eindstand vastleggen 4-5. Heel Ternat was teleurgesteld in de afloop maar Berca kon feesten en Ternat zat ondanks de kampioenstitel erbij als er iemand dood was. Proficiat mannen met eindelijk weer veel inzet en vechtlust en zo kan je maar matchen winnen.

 

 

Spelers:Vanborm Mario; Jonny Van Huffel; Besh Besim; Frederik Hubrecht; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein en Steve Dinnewith

Coach:Peter

20:33 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.