25-04-09

Ternat - Berca 4-5

Het moest voor Ternat een speciale match worden want als Ternat zou winnen was het kampioen maar na het verlies van Carrewijn eerder deze avond was Ternat zeker van de titel. Zo was het zeker al een feest voor Ternat. Er waren veel toeschouwers gekomen en er was ook een Dj en lichten om het spektakel helemaal te maken. De match begon goed voor Middelkerke want ze zetten direct druk op de mannen van Ternat. Na enkele kansen van Berca kon ook Ternat eens doorbreken en zo kon Ternat scoren 1-0. Er was een hels kabaal maar Berca was niet van streek en bleef voetballen en na een actie van Steve kwam die alleen voor het doel en schoot zo de gelijkmaker op het bord 1-1. Berca was nog niet klaar met Ternat en het was Kurt die ons op voorsprong schoot vanuit een scherpe hoek 1-2. Na een hoekschop kreeg Jon de bal en die nam de bal in één tijd op de slof en versloeg zo voor de derde keer de keeper 1-3.Ondertussen had onze Mario al een paar keren de meubelen moeten redden met mooie reddingen maar ne slecht ontzetten in de rechthoek kon Ternat toch de aansluitingstreffer scoren 2-3. Eén minuutje later was het alweer prijs voor Middelkerke het was Fre die de bal kreeg van Sam en zo kon die de score weer uitvergroten 2-4.

Middelkerke en Ternat kregen nog vele kansen en zo kon Ternat nog een doelpuntje scoren 3-4. Bepaalde moment komen ze met twee voor Mario wat normaal altijd goal moet zijn maar dat was buiten Mario gerekend want hij ranselde toch nog de bal uit zijn doel. Twee minuten voor het einde kon Ternat toch nog gelijk stellen na het slecht ontzetten van een verdediger van Berca 4-4. In de laatste 30 seconden kon Besh nog eens oprukken en zo met een puntertje de eindstand vastleggen 4-5. Heel Ternat was teleurgesteld in de afloop maar Berca kon feesten en Ternat zat ondanks de kampioenstitel erbij als er iemand dood was. Proficiat mannen met eindelijk weer veel inzet en vechtlust en zo kan je maar matchen winnen.

 

 

Spelers:Vanborm Mario; Jonny Van Huffel; Besh Besim; Frederik Hubrecht; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein en Steve Dinnewith

Coach:Peter

20:33 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-04-09

Berca - Veldegem 5-6

Eindelijk nog eens een minder moeilijke match, dachten we, maar niets was minder waar. We miste wel onze top scoorder met een lichte kwetsure en daar we toch met genoeg waren ging John rusten.

Het begon redelijk goed voor Berca, na een hoekschop kreeg Peter de bal en die kapte zich mooi vrij en schoot zo de 1-0 op het bord. Eventjes later was het Veldegem die 1-1 scoorde na een mooie tegenaanval. Na balverlies van een verdediger van Berca kon Veldegem direct scoren en zo stonden we 1-2 achter. Na een fout op Bjerg nam Bjerg zelf de vrije trap en zo stond de 2-2 op het bord. Na opnieuw twee domme tegengoals kwam Teddy op een mooie voorsprong 2-4. In de tweede helft bond Sam nog eens al zijn kracht bij elkaar en schoot zo de 3-4 keihard tegen de netten. Na verschillende kansen aan beide zijden kwamen er voorlopig geen doelpunten meer. Na een zoveelste slecht verdedigen en counter kwam Berca 3-5 achter en ook werd het zelfs 3-6. Na een penaltyfout op Kurt, nam Kurt zelf de penalty en schoot zo de 4-6 tegen de netten. Nu was Berca eindelijk aan het drukken maar er werden nog vele kansen gemist en na opnieuw een fout in de rechthoek was het weer penalty voor Berca.

Nu was het Bjerg die aan het vizier stond en die trapte ook de bal binnen en zo was de eindstand op het bord gekomen.

Na twee goede matchen tegen Carrewijn en Schepdaal is het nu een slechte wedstrijd van Berca omdat er niet meer werd geknokt voor elke bal en de laksheid moet uit de ploeg. Iedereen moet eens kijken naar zichzelf en zo kunnen we weer een goede ploeg vormen.

 

 

 

Spelers: Peter Ghesquire;Vanborm Mario; Frederik Hubrecht; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein; Besch Besim en Steve Dinnewith

07:37 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-04-09

Berca - Amigo Schepdaal 5-6

Vandaag ontvingen we een technisch sterke ploeg namelijk Schepdaal. We wisten dat het een enorm zware wedstrijd ging worden en dat is ook zo geweest. Met een goeie mentaliteit kwamen we op het plein en dat resulteerde na 5 min. een doelpunt. Wanneer Steve de bal afneemt van een verdediger en zo alleen op de keeper gaat en de bal geeft aan Sam die legt de bal terug en zo kon Steve de 1-0 tegen de netten prikken. Schepdaal bleef mooi voetballen en hadden af en toe een paar kleine kansen. Dan mocht Bjerg een vrije trap nemen en die schoot de bal keihard in de linkerbenedenhoek binnen 2-0. Dan begon Middelkerke aan zijn ploeg te wijzigen en zo kwam Schepdaal terug in de match. De bezoekers konden zo de rust halen met een 2-3 voorsprong. Dan was het in de tweede helft terug Middelkerke die het voortouw nam en met een fout op Bjerg mocht Sam een penalty nemen . De penalty werd gemist maar het was Bjerg die goed gevolgd was en zo de 3-3 op het bord zette. Dan mocht Jon ook nog eens zijn duivels ontbinden en zo de voorsprong op het bord zetten 4-3. Dan begon hetzelfde scenario als in de eerste helft met een paar wijzigingen van spelers en konden we in een vijf minuten , drie goals tegen krijgen zo stonden we direct weer 4-6 achter . Met nog een mooie goal van Steve die de keeper mooi verschalkte kwamen we weer dichter maar niets kon meer baten en zo is er terug weer één of meerdere punten gemorst.

 

 

 

Spelers: Jonny Van Huffel; Peter Ghesquire; Frederik Hubrecht; Kurt Notredame; Sam Braeckman; Bjerg Bentein en Steve Dinnewith;Mario Vanborm

20:33 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |