05-09-09

Berca - Schepdaal 7-4

De eerste match van het seizoen was een feit en we moesten direct tegen een zware tegenstander spelen nl: de 2 de ploeg van 1ste nationale kampioen Schepdaal. De match begon aan een moordend tempo, zo waren er aan beide kanten een paar kansen.

In de 7ste minuut is er een hoekschop voor Berca, daar krijg Tanguy de bal die legt hem mooi in de loop van Beschi en zo kon hij met een knal de 1-0 op het bord zetten. Na 11 minuten stonden de bordjes weer gelijk na een mooie loopactie van Schepdaal en zo kon hun spits een tegendoelpunt maken. Nog was het niet gedaan want na balverlies van de verdediger van Berca kon een schepdaalman alleen op doel afgaan en zo de 1-2 tegen de netten prikken. Na een vrije trap van Bjerg loste de keeper de bal en kon Sam mooi de bal binnenleggen 2-2. In de tweede helft plukt Jon de bal uit de lucht en legt de bal klaar voor Kurt zo kon hij zijn eerste van het seizoen scoren 3-2. De volgende goal was weer van dezelfde spelers met een mooie combinatie tussen Jon en Kurt zo werd de voorsprong vergroot 4-2. Na een Lucky goal van Schepdaal was het eventjes slikken voor Berca 4-3. De Berca spelers lieten de kopjes niet hangen en bleven vechten voor iedere bal zo kreeg Jon de bal, hij draaide zich voorbij de verdediger van Schepdaal en legde mooi de 5-3 in het doel. Na een mooi puntertje van iemand van Schepdaal kwamen ze weer een beetje dichter 5-4.

Dan begon Berca meer en meer op de counter te spelen en zo werd 5 minuten voor tijd Jon weggestuurd die nam de bal mee en scoorde zo zijn 2de van de avond 6-4. De eindstand werd vastgelegd door Kurt na alweer een combinatie met Jon en zo kon hij zijn 3de tegen de netten knallen 7-4. Proficiat met de inzet aan alle spelers hopelijk blijven jullie heel het seizoen knokken voor de punten. Volgend week moeten we naar Berchem, dus iedereen moet zwijgen want we zitten in Brussel te schotten en je weet welke (thuis)arbiters we weer zullen hebben.

 

 

Spelers: Jonathan; Jonny Van Huffel (2); Frederik Hubrecht;

Besh Besim(1) ;Bjerg Bentein;  Sam Braeckman(1) Kurt Notredamme ( 3) en Tanguy Theys .

10:19 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.