26-09-09

Cercle - Berca 7-3

Vandaag moesten we naar de Cercle mannen, voor ons is dit altijd een dubbeltje op zijn kant. Het fluitsignaal was gegeven en de match ging goed op en neer maar na een paar minuten hadden we al een tegengoal na een actie van de thuisploeg 1-0. De kansen bleven aan weerszijden komen maar het was weer Cercle die kon scoren 2-0. Eindelijk viel er een doelpunt na een actie van Jon kreeg Bjerg de bal en die kon met een schot op doel de netten laten trillen 2-1. Dan begon Berca niet meer te vechten voor de bal en zo kwam de 3-1 en 4-1. Met opnieuw een paar wissels kwamen we weer in de match en kon Tanguy zijn goaltje mee pikken na een schot in de verste hoek van het doel 4-2 zo werd eveneens de russtand bereikt. In de tweede helft bleef Berca vechten voor wat het waard is maar na een counter kwamen de Cercle mannen terug 3 doelpunten voor 5-2. Na een verre gooi van Mario kon Jon de bal mooi meenemen en zo weer de stand milderen 5-3. Na tevergeefs verwoedde pogingen op het doel kon Berca niet scoren en zo kwam er weer een doelpuntje uit de lucht gevallen voor Cercle 6-3. In de laatste minuut kreeg Berca nog een doelpunt om de oren en werd de eindstand vastgelegd 7-3.

Conclusie; Als iedereen zich wat meer inzet en zijn kopje legt voor de bal kunnen we weer winnen dan komt het beetje geluk terug om een goal te scoren en krijgen we minder doelpunten tegen. Hopelijk komt de vechtersspirit weer terug van de Berca mannen.

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Peter Ghesquire;

Kurt Notredamme  ;Bjerg Bentein; Hubrecht Frederik;  Sam Braeckman en Tanguy Theys .

 

 

20:00 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-09-09

Berca - Beernem 2-9

Een match om rap te vergeten en waar we veel konden uit leren. Na een 20 minuten stond het al 0-6 door mooi voetbal van de tegenstander . Op alle vlakken waren ze beter en konden we er niets tegenin brengen. Uiteindelijk valt toch een eer redder na een schot van Tanguy 1-6. Zo werd de ruststand bereikt. De bezoekers liepen nog uit tot 1-8 met allemaal uitgespeelde kansen. Dan mocht Jon ook nog een doelpuntje meepikken 2-8 maar de eindstand werd vastgesteld door Beernem 2-9.

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Leys Finaut;

Kurt Notredamme  ;Bjerg Bentein;  Sam Braeckman en Tanguy Theys .

23:23 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-09-09

Berchem-Berca 6-5

Opdoffer voor de match, Bjerg meldt zich ziek en Kurt die mee gereisd was om te spelen vergat zijn paspoort in zijn auto. We moesten dus de match met 6 spelen. We begonnen goed aan de partij want Pè kon na 17sec na een aflegger van John onder de keeper door scoren 0-1. Dan werd er een beetje over en weer gespeeld tot er iemand van hen op zijn èèntje 3 mannen kon passeren en nog scoren ook 1-1. Een beetje later deden ze een dubbele èèn twee om dan alleen voor Mario de 2-1 te scoren. De 3-1 kwam door een fluts tussen Mario en de paal en toch wordt de goal onterecht toegekent waar de ref nooit kon zien of de bal al dan niet over de lijn was gegaan, volgens veel nooit en achteraf gehoord van tegenstanders dat de bal niet over doellijn was. Natuurlijk was er een beetje frustatie onder de Berca spelers. Maar we vochten ons terug in de match want Sam kon mooi overhoeks scoren na een aflegger van John 3-2. Wat ook de ruststand was. We waren nog maar bezig of Mario moest al paraat staan voor een poging van dichtbij. Op de volgende actie schopt Sam op de lat. Besh tikt de bal naar Jon die zich draait en rustig scoort 3-3. Daarna was het alleen nog Berca die op plein stond want we kregen kans na kans maar vergaten telkens te scoren wat zij wel 2x deden op de counter 5-3. Dan probeerden wij iets terug te doen maar we werden telkens foutief gestopt waar de ref niet op reageerde tot frustatie van Mario die geel kreeg. Fre nam plaats in doel!! Op een actie van John scoorden we 5-4 en even later was er een èèn twee tussen Sam en Pè waar Sam scoorde 5-5. Met nog 2 min te spelen wilden we voor de volle buit gaan maar op tegenaanval scoorden ze met een lucky goal de 6-5 eindstand.Toch een sterke match van ons allen maar er zat meer in.Volgende week tegen Beernem moeten we ons herpakken en de punten thuis proberen te houden!! We missen dan wel Pè,Fre en Besh maar we kunnen dan terug rekenen op Bjerg,Tissen,Lyes en Kurt hopelijk met paspoort mee !!!

21:20 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-09-09

Berchem - Berca

Vrijdag nemen we het op tegen zeker geen onbekende voor ons namelijk Berchem.We hebben daar nog geen ene keer punten gehaald,vorige jaar nog 3-0 verloren na een goeie match van ons.We kunnen wel dit jaar als volledige ploeg gaan!!We recuperen Mario en Pè daar ze vorige week op een trouw zaten van hun schoonbroer trouwens proficiat Jimmy.Voor de rest blijft de ploeg van vorige week.Tissen zal er ook niet bij zijn daar we anders met 9 zijn.Dank voor begrip Tissen.Volgende week is hij er terug bij!!Hopelijk spelen we met dezelfde vechtlust van vorige week vrijdag.We vertrekken vanuit Loppem om 19u15.Degene die geen vervoer hebben moeten maar eens afspreken met èèn die wel vervoer heeft hè.Allè allen tot vrijdag en schrep zijn.

Ploeg:Mario,Bjerg,Sam,Fre,Kurt,Peter,Besh,John

18:37 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-09-09

Berca - Schepdaal 7-4

De eerste match van het seizoen was een feit en we moesten direct tegen een zware tegenstander spelen nl: de 2 de ploeg van 1ste nationale kampioen Schepdaal. De match begon aan een moordend tempo, zo waren er aan beide kanten een paar kansen.

In de 7ste minuut is er een hoekschop voor Berca, daar krijg Tanguy de bal die legt hem mooi in de loop van Beschi en zo kon hij met een knal de 1-0 op het bord zetten. Na 11 minuten stonden de bordjes weer gelijk na een mooie loopactie van Schepdaal en zo kon hun spits een tegendoelpunt maken. Nog was het niet gedaan want na balverlies van de verdediger van Berca kon een schepdaalman alleen op doel afgaan en zo de 1-2 tegen de netten prikken. Na een vrije trap van Bjerg loste de keeper de bal en kon Sam mooi de bal binnenleggen 2-2. In de tweede helft plukt Jon de bal uit de lucht en legt de bal klaar voor Kurt zo kon hij zijn eerste van het seizoen scoren 3-2. De volgende goal was weer van dezelfde spelers met een mooie combinatie tussen Jon en Kurt zo werd de voorsprong vergroot 4-2. Na een Lucky goal van Schepdaal was het eventjes slikken voor Berca 4-3. De Berca spelers lieten de kopjes niet hangen en bleven vechten voor iedere bal zo kreeg Jon de bal, hij draaide zich voorbij de verdediger van Schepdaal en legde mooi de 5-3 in het doel. Na een mooi puntertje van iemand van Schepdaal kwamen ze weer een beetje dichter 5-4.

Dan begon Berca meer en meer op de counter te spelen en zo werd 5 minuten voor tijd Jon weggestuurd die nam de bal mee en scoorde zo zijn 2de van de avond 6-4. De eindstand werd vastgelegd door Kurt na alweer een combinatie met Jon en zo kon hij zijn 3de tegen de netten knallen 7-4. Proficiat met de inzet aan alle spelers hopelijk blijven jullie heel het seizoen knokken voor de punten. Volgend week moeten we naar Berchem, dus iedereen moet zwijgen want we zitten in Brussel te schotten en je weet welke (thuis)arbiters we weer zullen hebben.

 

 

Spelers: Jonathan; Jonny Van Huffel (2); Frederik Hubrecht;

Besh Besim(1) ;Bjerg Bentein;  Sam Braeckman(1) Kurt Notredamme ( 3) en Tanguy Theys .

10:19 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-09-09

ZVC Mechelen-Berca Middelkerke 4-7

 

 

De laatste oefenmatch voor het nieuwe seizoen speelden we tegen onze vrienden van ZVC Mechele.

Berca begon met een moordend tempo zodat Mechele zeker niet kon volgen en met een paar mooie acties kon Jon de score openen dankzij een assist van Peter 0-1.

Niet veel later was het weeral Jon die scoorde voor de Berca nu met een pas van Besh 0-2. De 3-0 was weer een mooie actie van Peter die gaf de bal aan Jon en die liet de bal voorbij de keeper vliegen.

Dan mocht eindelijk Peter ook een doelpuntje scoren en dat deed hij met een gekruist schot 4-0. Na 4-0 vond Mechele het genoeg en zo konden zij ook voor de eerste keer scoren 4-1. Na een puntertje van Bjerg stond de score op 5-1. Dan konden de bezoekers nog eens scoren 5-2. Na een mooie actie van Besh kon hij ook de bal tegen de netten trappen 6-2. De bezoekers konden nog eens scoren zo werd het 6-3. Erna mocht Bjerg weer met een puntertje scoren 7-3.Het laatste doelpunt was voor Mechele 7-4. Zo werd de eindstand vastgelegd

 

 

Spelers; Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Frederik Hubrecht;Besh Besim ;Bjerg Bentein en Peter Ghesquire.

21:32 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |