31-10-09

Berca - Valentino's 12-2

De eerste keer dat we moeten aantreden voor de beker van West Vlaanderen was tegen een ploegje uit de liga van Vleteren.

In het begin was het zoeken voor Middelkerke want we wisten niet waar we liepen maar gelukkig kwamen we 1-0 voor via Mike.

Een paar minuten later stonden de bordjes weer gelijk 1-1. Maar niet voor lang want na een mooie actie was het weer Mike die scoorde 2-1. Dan was het aan Tanguy om te scoren met een mooi afstandschot 3-1. Mike was goed bezig en na een paar acties kon hij terug scoren 4-1. Sam wilde zeker niet onderdoen en wilde ook zijn goaltje meepikken en dat deed hij met een mooie rush op rechts en zo kon hij overhoeks scoren 5-1. Peter legde de russtand vast na een knalhard schot in de bovenhoek 6-1.

Na de rust was het Mike die na 9 seconden kon scoren met een afstandschot 7-1. De Valentino’s konden nog een scoren 7-2. Dan mocht Fré ook eens alleen doorgaan nadat hij zijn speler had verschalkt en met een geplaatste bal legde hij de 8-2 vast. Mike mocht nog eens alleen op doel gaan en zijn vijfde van de avond tegen de net prikken 9-2. Fré kwam op dreef en zo legde hij ook zijn tweede doelpunt in het doel 10-2. Mike zijn honger was nog niet gestild en zo mocht hij zijn zesde van de avond in de goal leggen 11-2. In de laatste seconden kon Tanguy de eindstand vastleggen met een mooie actie en zo was het 12-2.

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Mike Deuwel; Sam Braeckman; Frederik Hubrecht; Bjerg Bentein en

Peter Ghesquire.

Coach : Jonny Vanhuffel

 

20:12 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.