31-10-09

Berca - Valentino's 12-2

De eerste keer dat we moeten aantreden voor de beker van West Vlaanderen was tegen een ploegje uit de liga van Vleteren.

In het begin was het zoeken voor Middelkerke want we wisten niet waar we liepen maar gelukkig kwamen we 1-0 voor via Mike.

Een paar minuten later stonden de bordjes weer gelijk 1-1. Maar niet voor lang want na een mooie actie was het weer Mike die scoorde 2-1. Dan was het aan Tanguy om te scoren met een mooi afstandschot 3-1. Mike was goed bezig en na een paar acties kon hij terug scoren 4-1. Sam wilde zeker niet onderdoen en wilde ook zijn goaltje meepikken en dat deed hij met een mooie rush op rechts en zo kon hij overhoeks scoren 5-1. Peter legde de russtand vast na een knalhard schot in de bovenhoek 6-1.

Na de rust was het Mike die na 9 seconden kon scoren met een afstandschot 7-1. De Valentino’s konden nog een scoren 7-2. Dan mocht Fré ook eens alleen doorgaan nadat hij zijn speler had verschalkt en met een geplaatste bal legde hij de 8-2 vast. Mike mocht nog eens alleen op doel gaan en zijn vijfde van de avond tegen de net prikken 9-2. Fré kwam op dreef en zo legde hij ook zijn tweede doelpunt in het doel 10-2. Mike zijn honger was nog niet gestild en zo mocht hij zijn zesde van de avond in de goal leggen 11-2. In de laatste seconden kon Tanguy de eindstand vastleggen met een mooie actie en zo was het 12-2.

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Mike Deuwel; Sam Braeckman; Frederik Hubrecht; Bjerg Bentein en

Peter Ghesquire.

Coach : Jonny Vanhuffel

 

20:12 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Lebbeke - Middelkerke 3-8

Terug een verplaatsing richting Antwerpen namelijk Lebbeke.

We wisten dat deze mannen voorlaatste staan in de stand maar op dit niveau wilt dit niets zeggen. In de beginfase  was de thuisploeg beter dan Berca. Na een 5 tal minuten was het al raak van hen na een mooie counter 1-0. Twee minuten later moest Bjerg aan de noodrem trekken wanneer een speler alleen door was op de keeper maar gelukkig trok de arbiter geen gele kaart. Eventjes later was er een vrije trap voor Berca en die schoot Bjerg met de punt binnen 1-1. Dan begon Steve zijn vorm te vinden en met een mooie actie schakelde hij een speler uit en legde koelbloedig de 1-2 op het bord. Lebbeke was nog altijd goed bezig en dit resulteerde weer in een doelpunt 2-2. Dan kwam Kurt op het veld en na een mooi bruggetje bij een speler van hen trapte hij de bal binnen 2-3.

Na de rust was het Peter die een actie kon afronden die op stand kwam door Sam en Tanguy, waarna Peter met een hard schot de keeper en de netten liet trillen 2-4. Na een vrije trap van lebbeke kwam de thuisploeg weer dichterbij 3-4. Na een actie tussen Steve en Kurt was het Kurt die alleen op de keeper ging en mooi de bal binnen schoot 3-5. Kurt was nog niet ten einde en zo scoorde hij z’n derde van de avond 3-6. Na een uitworp van Mario naar Sam kon Sam mooi de bal op zijn borst stilleggen en dan alleen op de keeper afgaan en met een stiftertje de 3-7 op het bord zetten. Het laatste doelpunt was voor Steve die met een staalhard schot de bal in de kruising vuurde 3-8.

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Kurt Notredame;Sam Braeckman;Steve Dinnewith ;Bjerg Bentein en Peter Ghesquire.

Coach : Jonny Vanhuffel

 

19:58 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-10-09

Berca - Dendermonde 4-4

Vrijdag moesten we het opnemen tegen Dendermonde. We wisten dat het een zware match ging worden door een paar afwezigheden namelijk Jon (gekwetst) en Bjerg (gaan eten). Maar onze mannen begonnen goed aan de wedstrijd en creeerden een paar kansen, na 8min kregen we een vrije trap, Bart  schoot op doel waar de doelman loste en Tanguy er als de kippen bij was 1-0. Dan waren er een paar mooie reddingen nodig van Mario. Later moest Mario zich toch gewonnen geven na een actie van hen 1-1. Sam veroverde de bal van zijn eigen helft en dribbelde maar liefst 3 spelers van hen waar hij daarna snoeihard overhoeks binnenschoot 2-1 wat ook de ruststand was. In de tweede helft deden we ook goed mee maar we kregen een stommegoal binnen 2-2 maar een minuutje later kon Kurt na een één twee met Tanguy er 3-2 van maken. Ze konden weer langszij komen na een individuele actie van èèn van hen 3-3. Dan waren er weer een paar mooie reddingen nodig van beide doelmannen. Tanguy kreeg geel na een lichte overtreding op de doelman die zich liet vallen. Met nog 7min te spelen kon Peter een mooi uitgespeelde kans afwerken 4-3.In de laatste 2min kregen ze nog een lichte fout juist voor het doel waar de muur niet volledig goed stond en toch met een knullig shot de bal binnen ging 4-4 wat ook de eindstand was. Een zeker verdiend punt voor ons waar misschien iets meer inzat maar toch tevreden zijn. Sterke partij gasten!!

 Spelers:Mario Vanborm,Peter Ghesquire,Tanguy Theys ,Bart Bogaert, Frederik Hubrecht, Sam Braeckman en Kurt Notredame

16:09 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-09

Temse - Berca 5-12

We moesten een verre reis maken naar Temse en daar de punten meenemen naar Middelkerke want Temse stond laatste in onze reeks. De match begon niet zo goed want na mooie pogingen van Berca en een goed organisatie spel kwam Temse toch eens over de helft en zo konden ze direct de 1-0 scoren. Berca was niet aangeslagen en bleef mooi spelen en na een mooie pas van Jon kreeg Bjerg de bal en die kon zich vrijdraaien en de gelijk maker tegen de netten prikken. Berca kreeg nog kansen maar ze werden weer niet benut. Na een pas van Bjerg kon Tanguy mooi de bal binnenkoppen 1-2.  Met meer druk te zetten op de Temse spelers kon Kurt mooi de bal afnemen en alleen op het doel afgaan en scoren 1-3. Na onoplettendheid van Berca kon Temse de ruststand vastleggen 2-3. Na de rust bleef Berca mooi hetzelfde spel spelen en zo nam Jon de bal af van een verdediger en die legde mooi de bal in de linkerbenedenhoek 2-4. Berca liep nog een beetje uit na een pas van Bjerg kreeg Jon de bal die dribbelde zijn mannetje en schoot de 2-5 staalhard binnen. Op een diefje kon Temse scoren 3-5. Na een fout op Jon kreeg Middelkerke een vrije trap en die kon Peter mooi verzilveren met een loeihard schot in de bovenhoek van het doel 3-6. Dan mocht Peter nog eens zijn duivels ontbinden en na een mooie actie met Sam en Jon kon hij de bal binnenleggen 3-7. Fré kon zich mooi vrijspelen aan de linkerkant  hij schakelde ook de keeper uit en legde de bal panklaar voor Sam die de bal mooi binnenschoot 3-8. Na een inworp van Mario stopte Tanguy mooi de bal draaide zich vrij en legde de bal binnen 3-9. Dan kwam Temse eens dreigen en met een mooi afstandschot in de winkelhaak kwamen ze weer een beetje bij 4-9.  Dan kwam Peter terug op het veld en die liet meteen tonen hoe je moet scoren , hij dribbelde zich vrij gaf de pas aan Sam die kreeg hij meteen terug en schoot de bal overhoeks binnen 4-10. Tanguy volgde direct het voorbeeld van Peter en zo legde hij zijn derde van de avond binnen 4-11. Temse scoorde nogmaals met een afstandschot 5-11. Dan mocht Fré ook eens scoren in de laatste minuut kreeg hij de bal en kwam alleen voor de keeper en legde de eindstand vast 5-12.

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Peter Ghesquire;

Kurt Notredame  ;Bjerg Bentein; Hubrecht Frederik;  Sam Braeckman en Tanguy Theys

 

18:41 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-10-09

Berca Middelkerke - Duvel Breendonk 5-3

We wisten dat Breendonk een evenwaardige tegenstander was als wij en dat was direkt te zien aan het spelverloop. Aan weerszijden was er in de beginfase enkele kansen en zo kon Middelkerke de score openen via Lyes , die kreeg een mooie pas van Jon en zo kon hij overhoeks de openingstreffer binnenschieten 1-0. Middelkerke kreeg nog een paar open kansen maar vergat af te maken. Dan begon Breendonk zijn kans te ruiken en in een paar minuten stonden ze opeens 1-2 voor, door een afstandschot en een mooi uitgespeelde kans . Zo werd er door de bezoekers of de thuisploeg nog enkele kansen onbenut. Na de rust was hetzelfde spelbeeld als de eerste helft , de kansen bleven komen maar geen doelpunt. Na een 10 tal minuten in de tweede helft was het eindelijk raak via Jon die zich mooi vrij draaide en alleen op doel afging en zo de 2-2 op het bord zette. Tanguy dribbelde een speler en gaf de bal aan Lyes en zo kon hij Middelkerke terug op voorsprong zetten. Erna gaf Lyes mooi de bal mee aan Jon en zo kon Middelkerke de score nog verder uitdiepen 4-2. Breendonk bleef mooi meedoen en kon terug een doelpunt scoren 4-3. Alletwee de ploegen waren aan elkaar gewaagd want allebei de keepers moesten heel wat werk verzetten. Dan gooide Mario nog eens een bal over de verdediging van Breendonk , zo kon Jon de bal aannemen en met een mooie lob de match beslissen 5-3. Eindelijk nog eens een overwinning voor Berca, we hadden de puntjes nodig om terug genoeg zelfvertrouwen te hebben voor de volgende match tegen de laatste in de stand.

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Frederik Hubrecht;

Bjerg Bentein;Lyes Finaut en Tanguy Theys

 

08:01 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-10-09

Wij konden niet winnen tegen Cercle.

Hier heb je een bewijs dat wij onmogelijk konden winnen tegen Cercle.

Ga naar deze site en kijk eens naar de spelers van Cercle.

http://www.vlaamsezaalvoetbalbond.com/gelekaartenenschorsi.html

17:18 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-10-09

Corm Leuven-Berca 6-4

Gisteren moesten we het opnemen voor de spi-cup tegen een ploeg uit Leuven waarvan hun eerste ploeg in 1ste nationale aan de bak komt. We kwamen ongelukkig 1-0 achter maar Tanguy maakte er na een pass van John snel 1-1 van. Dan namen zij het spel over en kwamen 3-1 voor wat ook de ruststand was. In de 2de time namen we meer risico's en kwamen we snel tot de aansluitingstreffer van Kurt na het breed leggen van Besh. Een beetje later schoot Kurt een penalty op de lat maar we waren niet aangeslagen want even later kon Jon de 3-3 binnen schieten na pass van Tanguy. Dan kwamen ze weer voorop met een cadeau van ons 4-3. Met nog 7min te spelen kon Jon de 4-4 binnen schieten. In de laatste 3 min kregen zij een vrije trap die eigenlijk een aanvallende fout was. Wij keken verbaasd maar zij namen snel de vrije trap waar er iemend alleen aan de tweede paal stond en van dichtbij de 5-4 binnen knalde. Dan deden we alles op alles en kregen in de laatste sec de 6-4 binnen. We moeten wel onthouden uit deze match dat we terug onze vechtlust gevonden hebben en dat onze doelman mooie reddingen van zich liet zien. Hopelijk krijgen we hieruit terug vertrouwen en kunnen we weer een paar matchen winnen.

Spelers:Mario,Peter,Sam,Tanguy,Besh,Kurt,Jon

18:46 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |