24-11-09

Berca - Temse 6-2

Deze keer moesten we aantreden tegen Temse die juist boven ons staat. Vanaf de eerste minuut zagen we dat Temse technisch de betere was van Middelkerke. Het was toch Berca die op voorsprong kwam via Tanguy die de bal afsnoepte van een verdediger en alleen op doel kon afgaan en de 1-0 tegen de netten schoot. Temse bleef mooi verder voetballen en het was met een afstandschot die in de winkelhaak verdween de score weer in evenwicht bracht 1-1. Na een uitworp van Mario naar Lyes, die draaide zich mooi vrij en schoot Berca terug op voorsprong 2-1. Temse kwam er af en toe goed door maar Mario hield de voorsprong vast voor Middelkerke. Na een dribbel van Kurt kapte hij 2 spelers uit en schoof de bal onder de keeper door 3-1. De ruststand werd vastgelegd door Bjerg die een pas van Lyes kreeg en zo de keeper op het verkeerde been zet en de 4-1 binnenschoot. Na de rust was het weer Temse die scoorde met een afstandschot 4-2. Eén minuutje later was er een vrije trap voor Berca waar Peter achter de bal stond en met een loeihard schot de keeper verschalkte en zo de 5-2 binnenschoot. De eindstand werd ook vastgelegd door Peter terug met een schot in de benedenhoek was het 6-2 geworden.

Nog te vermelden: door een ijzersterke verdediging en doelman wist Middelkerke te winnen. Middelkerke was een collectief geheel waardoor een heel goed spelende Temse niet door kwam.

Door terug een agressieve tegenstander moest ook de arbiter op het laatst ingrijpen en iemand rood geven ( kopstoot ) en 2 x geel geven ( 1 x aan verantwoordelijke en 1 x overtreding )

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Lyes Finaut; Sam Braeckman; Kurt Notredame ; Bjerg Bentein en

Peter Ghesquire.

Coach: Jonny Vanhuffel

20:14 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.