28-11-09

Puurs - Berca 1-4

De laatste matchen was Berca goed bezig en nu moest het naar Puurs die juist 1 puntje achter ons stonden. We speelden in een erg mooi complex, want na onze match speelt de 1ste ploeg van Puurs en die komen uit in 1ste nationale.

We hadden geluk want niemand van de 1ste nationale deed mee. Vanaf de eerste minuten zag je dat Berca de bovenhand had want we speelden tegen jong geweld. Na een 5 tal minuten was het Sam die de score opende na een individuele actie schoot hij op het doel en die belande tegen de netten 0-1. Eventjes later was het weer raak want Bjerg nam de bal af ging door op rechts gaf een pas aan Tanguy en die werkte koelbloedig af 0-2. Nog was de honger niet gestild en na een pas van Sam op Kurt, kon Kurt mooi de bal binnentikken. In de tweede helft waren er voor Berca nog een paar kansen maar die bleven onbenut. Toch kon Puurs scoren na een schot op doel 1-3. In de laatste minuut kon Bjerg nog scoren na een vrije trap 1-4.

Dankzij ons collectief en ervaren spel hadden we de jonge gastjes van Puurs de das omgedaan. Aan iedereen een proficiat voor de goede match.

 

 Spelers: Mario Vanborm; Christophe Dehaemers; Kurt Notredame; Bjerg Bentein; Sam Braeckman; Tanguy Theys en Peter Ghesquire.

Coach: Jonny Van Huffel 

13:59 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.