28-11-09

Puurs - Berca 1-4

De laatste matchen was Berca goed bezig en nu moest het naar Puurs die juist 1 puntje achter ons stonden. We speelden in een erg mooi complex, want na onze match speelt de 1ste ploeg van Puurs en die komen uit in 1ste nationale.

We hadden geluk want niemand van de 1ste nationale deed mee. Vanaf de eerste minuten zag je dat Berca de bovenhand had want we speelden tegen jong geweld. Na een 5 tal minuten was het Sam die de score opende na een individuele actie schoot hij op het doel en die belande tegen de netten 0-1. Eventjes later was het weer raak want Bjerg nam de bal af ging door op rechts gaf een pas aan Tanguy en die werkte koelbloedig af 0-2. Nog was de honger niet gestild en na een pas van Sam op Kurt, kon Kurt mooi de bal binnentikken. In de tweede helft waren er voor Berca nog een paar kansen maar die bleven onbenut. Toch kon Puurs scoren na een schot op doel 1-3. In de laatste minuut kon Bjerg nog scoren na een vrije trap 1-4.

Dankzij ons collectief en ervaren spel hadden we de jonge gastjes van Puurs de das omgedaan. Aan iedereen een proficiat voor de goede match.

 

 Spelers: Mario Vanborm; Christophe Dehaemers; Kurt Notredame; Bjerg Bentein; Sam Braeckman; Tanguy Theys en Peter Ghesquire.

Coach: Jonny Van Huffel 

13:59 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-11-09

Berca - Temse 6-2

Deze keer moesten we aantreden tegen Temse die juist boven ons staat. Vanaf de eerste minuut zagen we dat Temse technisch de betere was van Middelkerke. Het was toch Berca die op voorsprong kwam via Tanguy die de bal afsnoepte van een verdediger en alleen op doel kon afgaan en de 1-0 tegen de netten schoot. Temse bleef mooi verder voetballen en het was met een afstandschot die in de winkelhaak verdween de score weer in evenwicht bracht 1-1. Na een uitworp van Mario naar Lyes, die draaide zich mooi vrij en schoot Berca terug op voorsprong 2-1. Temse kwam er af en toe goed door maar Mario hield de voorsprong vast voor Middelkerke. Na een dribbel van Kurt kapte hij 2 spelers uit en schoof de bal onder de keeper door 3-1. De ruststand werd vastgelegd door Bjerg die een pas van Lyes kreeg en zo de keeper op het verkeerde been zet en de 4-1 binnenschoot. Na de rust was het weer Temse die scoorde met een afstandschot 4-2. Eén minuutje later was er een vrije trap voor Berca waar Peter achter de bal stond en met een loeihard schot de keeper verschalkte en zo de 5-2 binnenschoot. De eindstand werd ook vastgelegd door Peter terug met een schot in de benedenhoek was het 6-2 geworden.

Nog te vermelden: door een ijzersterke verdediging en doelman wist Middelkerke te winnen. Middelkerke was een collectief geheel waardoor een heel goed spelende Temse niet door kwam.

Door terug een agressieve tegenstander moest ook de arbiter op het laatst ingrijpen en iemand rood geven ( kopstoot ) en 2 x geel geven ( 1 x aan verantwoordelijke en 1 x overtreding )

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Lyes Finaut; Sam Braeckman; Kurt Notredame ; Bjerg Bentein en

Peter Ghesquire.

Coach: Jonny Vanhuffel

20:14 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |