30-12-09

De Smash-Berca 4-3

We moesten het opnemen voor de beker tegen een ploeg uit 1ste provinciale.berca speelde met een paar afwezigen wegens hun werk en anderen op reis.We kregen veel kansen maar vergaten af te werken wat zei wel lukten en kwamen 2-0 achter.Peter scoorde de aansluitings treffer juist voor de time.We hadden ook geen geluk want het doelhout stond 7x in onze weg en diep in de 2de time kwamen we zelf  3-1 achter.Met nog 5min te spelen scoorden we de 3-2 via Tanguy en in de laatste min kon Peter zelf de gelijkmaker binnenleggen.In plaats van rustig de match uit te spelen en het met penalty’s te proberen gingen we voor de volle buit en kregen in de laatste sec nog het deksel op de neus en verloren we met 4-3.Jammer maar volgend jaar beter.

 Spelers:Mario,Peter,Tanguy,Mathieu,John,Fre,Besh

21:16 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-12-09

Affligem - Berca 6-3

We kwamen voor de eerste keer in actie tegen Affligem. We zagen al dat er een paar spelers meededen van het vroegere Amigo Schepdaal. In het begin was het een gelijk opgaande wedstrijd waaruit Berca vroeg kon scoren door een afstandschot van Peter 1-0. Affligem was niet van plan om te verliezen en ze staken nog een tandje bij en zo konden ze op gelijke hoogte komen 1-1. Na een vrije trap kwam de bal bij Besh terecht en die kon de bal in de rechter benedenhoek trappen 2-1. Nog voor de rust kon de thuisploeg de achterstand in een mooie voorsprong ombuigen 4-2. Na de rust was het weer Berca de eerst scoorde, terug met een vrije trap kreeg Kurt de bal en die trapte de bal mooi binnen 4-3. Na een paar vlijmscherpe counters van Affligem konden ze nog 2 keer scoren en zo werd de eindstand vastgelegd 6-3.

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Kurt Notredame;Besh Besim ; Jonny Vanhuffel ;Bjerg Bentein en Peter Ghesquire.

19:51 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-12-09

Berca - Staden 6-4

Het was eerste keer tegen de mannen van Staden. Na enkele minuten mocht Bjerg scoren na een schot op doel 1-0. Dan begon Berca minder te spelen en na enkele mindere passen kon Staden met een paar goed afgewerkte counters terug en over Berca komen zo stond het opeens aan de rust 1-4. Middelkerke gaf de moed niet op en in de tweede helft begon het direct weer te voetballen en zo werd er een fout begaan op Tanguy, zo kwam Peter achter de bal en met een loeihard schot wist de keeper geen raad en zo was de achterstand verkleind 2-4. Peter vocht voor ieder bal en zo kon hij na een actie de score verkleinen tot 1 goaltje 3-4. Nog was Peter zijn honger niet gestild en zo ontbond hij nogmaals zijn duivel en met eens schot zette hij Berca op gelijke hoogte 4-4. Dat was de aanzet om nog een tandje bij te steken en zo kon Kurt een doelpunt maken met een mooie schuiver onder de keeper door 5-4. De eindstand kwam tot stand omdat Tanguy helemaal alleen door ging op rechts en zo twee man op zich trok en een mooie voorzet te geven aan Bjerg die hem simpelweg maar moest binnenleggen 6-4. Nog te vermelden was het onfair gedrag van de spits van Staden die Bjerg een trap in het gezicht verkochte en dit bleef ongestraft door de arbiter.

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Sam Braeckman; Bjerg Bentein;Kurt Notredame; Peter Ghesquire en Jonny Van Huffel

20:52 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-12-09

Carrewijn Gistel - Berca Middelkerke 6-4

Deze vrijdag moesten we een derby spelen tegen Gistel. Er spelen veel spelers bij die we kennen en dat gaf een extra motivatie om in Gistel een goede uitslag te behalen.

In het begin ging het redelijk goed op aan beide zijden maar het was Gistel die de openingstreffer scoorde 1-0. Eventjes later was het Peter die een afstandschot afvuurde naar de goal, in eerste instantie redde de keeper nog de bal maar de bal kwam in de voeten van Tanguy en die schoot de bal tegen de netten 1-1. Middelkerke bleef goed vechten voor de bal en Bjerg kon de bal meenemen en met links de bal overhoeks binnentrappen 1-2. Vanaf dan begon Middelkerke niet zo goed meer te voetballen en Gistel gaf op elke linie druk en zo kon gistel van 1-2 achterstand naar een 4-2 voorstand gaan. Na een trap op doel van Lyes kon de keeper opnieuw de bal niet genoeg wegwerken zo kon Kurt de bal meenemen en hem mooi binnentrappen 4-3. Gistel was dodelijk efficiënt en zo kwamen ze ook weer 6-3 voor. In de laatste minuut kon Sam nog zijn goaltje meepikken door vanuit een scherpe hoek de bal binnen te schieten 6-4.

Deze week stoten we op een betere tegenstander en ook ons collectief spel was niet goed. Volgende week beter gasten.

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Peter Ghesquire;

Kurt Notredame  ;Bjerg Bentein; Lyes Finaut;  Sam Braeckman en Tanguy Theys

Coach:Jonny Van Huffel

20:48 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |