30-01-10

Beernem - Berca 1-3

Een uitmatch tegen de 2de in de rangschikking was zeker geen makkie en in ons achterhoofd wisten de Berca mannen nog dat ze thuis een 9-1 pandoering heeft gekregen van Beernem.

De match begon goed en er waren enkele kansen voor Berca maar iedere keer botsten we op een goede keeper van Beernem. Één minuutje voor rust kreeg Berca dan toch zijn verdiende treffer waarin de bal wordt rondgetikt door Tanguy, Peter en Sam en zo kon Kurt mooi de bal binnentrappen 0-1.

Berca verdedigde heel secuur en zo kon Beernem maar een vijftal kansen in de hele wedstrijd versieren. Maar 10 minuten voor het einde was het toch raak voor hen doordat hun laatste man een trap geeft naar doel en de bal afwijkt en zo in doel beland 1-1. Het spel bleef mooi opgaan langs weerszijden. Eventjes later volgt er een hoekschop waarbij Bjerg de bal over de verdedigers speelt en Jon de bal in één tijd in doel trapt 1-2. Beernem en Berca begonnen meer en meer kleine foutjes te begaan en daar kon Berca het beste van profiteren want na een vrije trap van Bjerg stond de eindscore vast 1-3. Dit was een meer dan verdiende overwinning van Berca.

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Tanguy Theys ;Kurt Notredame ; Braeckman Sam ;Bjerg Bentein en Peter Ghesquire

18:58 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.