30-01-10

Beernem - Berca 1-3

Een uitmatch tegen de 2de in de rangschikking was zeker geen makkie en in ons achterhoofd wisten de Berca mannen nog dat ze thuis een 9-1 pandoering heeft gekregen van Beernem.

De match begon goed en er waren enkele kansen voor Berca maar iedere keer botsten we op een goede keeper van Beernem. Één minuutje voor rust kreeg Berca dan toch zijn verdiende treffer waarin de bal wordt rondgetikt door Tanguy, Peter en Sam en zo kon Kurt mooi de bal binnentrappen 0-1.

Berca verdedigde heel secuur en zo kon Beernem maar een vijftal kansen in de hele wedstrijd versieren. Maar 10 minuten voor het einde was het toch raak voor hen doordat hun laatste man een trap geeft naar doel en de bal afwijkt en zo in doel beland 1-1. Het spel bleef mooi opgaan langs weerszijden. Eventjes later volgt er een hoekschop waarbij Bjerg de bal over de verdedigers speelt en Jon de bal in één tijd in doel trapt 1-2. Beernem en Berca begonnen meer en meer kleine foutjes te begaan en daar kon Berca het beste van profiteren want na een vrije trap van Bjerg stond de eindscore vast 1-3. Dit was een meer dan verdiende overwinning van Berca.

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Vanhuffel; Tanguy Theys ;Kurt Notredame ; Braeckman Sam ;Bjerg Bentein en Peter Ghesquire

18:58 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-01-10

Amigo Schepdaal-Berca 10-1

Dit wedstrijd was een wedstrijd om snel te vergeten alleen konden we iets bijleren uit de les dat we kregen en door de wedsterijd achter ons te bekijken want hun eerste nat moesten spelen en er deden er maar liefst 3 mee tegen ons.We verloren zwaar met 10-1 en dat ene goal was nog een own goal.We moeten wel onthouden dat Mario daar niet veel kon aan kon doen want het waren bijna al uitgespeelde kansen.Hopelijk erpakken we ons terug!!!!

22:13 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-01-10

Berca - Berchem 4-5

Een match tegen de leider van de reeks. We wisten dat dit geen lachertje ging worden en dit is nog uitgekomen ook. Na 15 seconden stond het al 0-1 door een slechte pas kwamen de mannen van Berchem opzetten en scoorden direct 0-1.

Maar Berca was sterk en vocht terug en na een uitworp kreeg Jon de bal die draaide zich om en scoorde de gelijkmaker 1-1. Na een corner kon Bjerg de bal over de spelers scheppen en Jon kon hem in één tijd in het doel knallen 2-1. Eventjes later schiet Jon op doel de keeper botst de bal weg die komt in de voeten van Kurt die past de bal naar Jon en die scoorde zijn 3de van de avond 3-1. Na een vrije trap konden de bezoekers terug dichter komen 3-2. Na een individuele actie maakte Jon zijn 4de van de avond 4-2. Maar dan begon Berca een terug val te hebben en de arbiter was een beetje bang van Berchem en zo kwamen ze terug tot 4-3. Dan volgt er direct daarop een heel dubieuze penalty ( we wisten niet dat als je de bal met de knie speelt dat dit ook handsbal is ) zo kwamen ze op gelijke hoogte 4-4. In de laatste minuut was het dan zover we kregen nog een domme goal ook binnen en zo hebben we de punten niet kunnen thuis houden 4-5.

Nog te vermelden is het onsportief gedrag van hen en dat de Berca er toch eerlijk voor geknokt heeft.

 

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Tanguy Theys; Jonny Vanhuffel ; Kurt Notredame ; Frederik Hubrecht; Bjerg Bentein en

Peter Ghesquire.

16:48 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |