06-03-10

Breendonk - Berca

Vandaag was het tegen de mannen van Breendonk. Normaal ging dit een rustige wedstrijd worden en dit is dan ook gebleken.

Na 3 minuten kreeg Peter de bal die gaf de bal aan Jon die gaf de pas terug en zo schoot Peter de 0-1 tegen de netten. Na een counter van de thuisploeg schoot Bjerg de cijfers weer op gelijke hoogte door een own goal 1-1. Na een combinatie tussen Kurt en Steve was het Steve die Berca weer op voorsprong zette 1-2.

Steve was in zijn dagje en hij gaf later een assist voor Peter en die schoot overhoeks mooi binnen 1-3. Eventjes later komt Kurt vrij op rechts en die gaf een mooie pas aan Steve en zo schoot hij de ruststand op het bord 1-4. In de tweede helft kreeg Jon de bal en die schoot mooi de bal onder de keeper door 1-5. Berca begon niet zo geconcentreerd meer te spelen en zo kwam Breendonk weer dichterbij 2-5 en 3-5. Dan kwam de mooiste actie van de avond, Sam dribbelde alle spelers van Breendonk (4 dus ) en met een actie dribbelde hij ook nog eens de keeper en legde rustig binnen 3-6. Na een pas van Bjerg kreeg Kurt de bal en die controleerde de bal in de lucht en tijdens dezelfde beweging kon hij de bal ook nog in doel tikken 3-7. De laatste goal kwam van de thuisploeg en zo werd de eindstand vastgelegd 4-7. Nog eventjes te vermelden dat Mario met een paar goede saves meer tegendoelpunten vermeden heeft. Dat er een hele slechte arbiter was ( hij kende de regels niet en heeft de ID bewijzen niet gecontroleerd) en dat hij liever lui was dan moe en dat er zeker 2 spelers geel moesten krijgen maar de arbiter was ze vergeten zijn kaarten.

Spelers: Mario Vanborm; Kurt Notredame; Jonny Van Huffel; Bjerg Bentein; Sam Braeckman; Steve Dinnewith; Peter Ghesquire

19:23 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.