27-03-10

Berca - Puurs 3-6

Deze match was normaal een eenvoudige opdracht voor ons omdat we daar eenvoudig zijn gaan winnen tegen de jonge gasten van Puurs. Maar niets was minder waar, want er zaten 2 andere spelers in ( ouder, beter en meer ervaren). Achter een 5 tal minuten stond het al 0-1 voor Puurs. Berca liet zich niet doen en eventjes later stond het al 1-1 via Tanguy “ de Rolle” die een pas kreeg van Jon en hem mooi in de bovenhoek trapte. Dan kreeg Middelkerke nog 2 doelpunten tegen via twee tegenaanvallen 1-3. Dan gooide Mario de bal naar Jon en die kopte mooi de 2-3 binnen. Na de rust bleef Puurs mooi voetballen en zo liepen ze uit tot 2-5. Berca voetbalde mee maar de bal viel iedere keer slecht tot Sam een individuele actie op poten zette en de bal overhoeks binnentrapte 3-5. De eindstand werd vastgelegd door Puurs 3-6. Geen al te slechte wedstrijd van Berca maar Puurs verdiende zeker de overwinning .

 

 

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Kurt Notredame; Jonny Vanhuffel; Bjerg Bentein; Sam Braeckman; Tanguy “Roland” Theys; Christophe Dehaemers en Coach:Peter Ghesquire

19:58 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-03-10

Es Temse -Berca 11-4

We moesten het vrijdag opnemen tegen een ploeg die de laatste weken heel goed op dreef is.

Bij deze verplaatsing misten we heel onze verdediging, Peter gekwetst ,

Sam en Bjerg waren gaan eten. We konden ook geen beroep doen op andere

verdedigers daar onze beide andere ploegen ook moesten spelen. We begonnen goed

aan de wedstrijd want Steve scoorde de openingtreffer 0-1 en deze stand konden we nog lang volhouden na vele reddingen

van Mario. Toch moest hij zich omdraaien na een knullige goal. Vanaf dan konden ze in 5min

nog eens 3x scoren waar we tegen een 4-1 achterstand liepen. John kon een dekkingsfout

koelbloedig afwerken waarna Lyes alleen kon doorgaan en evenmin mooi binnen trapte 4-3 Dit was tevens de russtand .

Na de rust stak Temse een paar tandjes bij en zo stonden we plots 8-3 achter. Nadien kwam er terug evenwicht in de partij.

De doelmannen speelden zich in de kijker door een aar knappe reddingen.

Maar in de laatste 5min zagen we dat we geen verdedigers in huis hadden want Kurt die dat voortreffelijk deed

stond telkens tegen 3 mannen waar ze uiteindelijk 11-3 voor stonden. Lyes kon ook nog eens tegen prikken

waar we uiteindelijk verloren met 11-4.We onthouden dat we een goeie eerste 35min gespeeld hebben waar we achteraf

het ons een beetje lieten hangen. Geen nood Es Temse staat sinds vandaag verdiend aan de leiding want èèn van de betere

ploegen waar we al gespeeld hebben.

 

Spelers:Mario Vanborm,Kurt Notredame,Kurt Deseyn,Steve Dinneweth,Lyes Finaut,Jon Vanhuffel

21:53 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-03-10

Berca - Lebbeke 4-1

Tegen de derde laatste in de stand waren we een beetje op onze hoede. Achter 5 minuten stonden we 0-1 achter . Dan viel nog ongelukkig Peter uit met een kwetsuur aan zijn enkel. Maar Berca bleef niet bij de pakken zitten en na een vrije trap kon Steve met een keiharde trap de bordjes in evenwicht brengen 1-1. Snel daarna kon Jon zich mooi vrijdraaien en zo Berca op voorsprong schieten 2-1. Na de rust kon opnieuw Steve met een keiharde vrije trap in de winkelhaak de score uitdiepen 3-1. De laatste goal kwam op rekening van Beshi , hij kreeg een pas en kapte 2 spelers uit en kon mooi de bal binnen leggen 4-1. Nog te vermelden was de uitstekende vervangende keeper Daan Fossaert.

  

Spelers: Daan Fossaert; Beshi Besim; Jonny Vanhuffel; Bjerg Bentein; Sam Braeckman; Steve Dinnewith; Peter Ghesquire.

20:24 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-10

Breendonk - Berca

Vandaag was het tegen de mannen van Breendonk. Normaal ging dit een rustige wedstrijd worden en dit is dan ook gebleken.

Na 3 minuten kreeg Peter de bal die gaf de bal aan Jon die gaf de pas terug en zo schoot Peter de 0-1 tegen de netten. Na een counter van de thuisploeg schoot Bjerg de cijfers weer op gelijke hoogte door een own goal 1-1. Na een combinatie tussen Kurt en Steve was het Steve die Berca weer op voorsprong zette 1-2.

Steve was in zijn dagje en hij gaf later een assist voor Peter en die schoot overhoeks mooi binnen 1-3. Eventjes later komt Kurt vrij op rechts en die gaf een mooie pas aan Steve en zo schoot hij de ruststand op het bord 1-4. In de tweede helft kreeg Jon de bal en die schoot mooi de bal onder de keeper door 1-5. Berca begon niet zo geconcentreerd meer te spelen en zo kwam Breendonk weer dichterbij 2-5 en 3-5. Dan kwam de mooiste actie van de avond, Sam dribbelde alle spelers van Breendonk (4 dus ) en met een actie dribbelde hij ook nog eens de keeper en legde rustig binnen 3-6. Na een pas van Bjerg kreeg Kurt de bal en die controleerde de bal in de lucht en tijdens dezelfde beweging kon hij de bal ook nog in doel tikken 3-7. De laatste goal kwam van de thuisploeg en zo werd de eindstand vastgelegd 4-7. Nog eventjes te vermelden dat Mario met een paar goede saves meer tegendoelpunten vermeden heeft. Dat er een hele slechte arbiter was ( hij kende de regels niet en heeft de ID bewijzen niet gecontroleerd) en dat hij liever lui was dan moe en dat er zeker 2 spelers geel moesten krijgen maar de arbiter was ze vergeten zijn kaarten.

Spelers: Mario Vanborm; Kurt Notredame; Jonny Van Huffel; Bjerg Bentein; Sam Braeckman; Steve Dinnewith; Peter Ghesquire

19:23 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |