17-04-10

Berca - Affligem 1-4

Deze match was tegen de 3de in de stand en we wisten dat dit een heel goede technische ploeg was . De match ging gelijkgaand op maar het was Affligem die op voorsprong kwam met een afgeweken bal 0-1. Berca liet de moed niet zakken en vocht terug maar hun spits deed een mooie actie en schoot binnen 0-2. Berca kreeg ook kansen maar werkte niet af . De 0-3 was een uitgespeelde kans van Affligem. Berca kon nog tegen prikken met een fantastisch aanname van Jon die draaide zich vrij en schoot de bal in de winkelhaak 1-3. De wedstrijd bleef spannend en allebei de keepers hielden mooi de ballen tegen. Berca deed een mooi actie maar de bal werd juist voor de doellijn gekeerd en met een counter werd de eindstand vastgelegd 1-4. Berca kreeg nog kansen maar de bal ging er niet meer in.

 

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Tanguy theys ;Kurt Notredame ; Braeckman Sam ;Lyes Finaut ;Bjerg Bentein en Fredrik Hubrecht  Coach :Peter Ghesquire

08:56 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-04-10

Berca - Gistel 2-4

Vandaag was het de derby tegen Gistel. Iedereen was gebrand op een overwinning. Berca begon furieus en kreeg in de eerste 5 minuten evenveel kansen maar scoren lukte nog niet. Eventjes later was het dan toch zover Jon kreeg de bal hij draaide zich mooi vrij en scoorde de 1-0. Maar 2 minuten later en de eerste kans voor Gistel stonden de bordjes direct gelijk 1-1. Berca kreeg dan nog een paar goede kansen maar de bezoekende doelman bleef alle ballen uit zijn doel slaan. Totdat er een vrije trap van Bjerg kwam en die knalde hem met een puntertje binnen 2-1. Berca kon de score niet lang houden want het was alweer Gistel die met een counter de score gelijk zette 2-2. In de tweede helft bleef Berca druk uit oefenen maar er werd niet gescoord. Gistel was efficiënter en scoorde nog 2 maal in de tweede helft en de eindscore was 2-4. Conclusie al heeft Berca meer dan 30 kansen gehad om te scoren ( toch maar 2 tegen de netten) zo win je de wedstrijd niet maar wel efficiëntie telt.

 

 

 

Spelers: Mario Vanborm; Jonny Van Huffel; Tanguy Theys ;Kurt Notredame ; Braeckman Sam ;Beshi Besim ;Bjerg Bentein en Coach :Peter Ghesquire.

20:27 Gepost door Steve Dinneweth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |