19-09-10

Wedstrijdverslagen

ZVC CERCLE BRUGGE                     ZVC BERCA MIDDELKERKE                        6          5

 

Vandaag moesten we het veld op tegen onze sympathieke spelers van Cercle. Vroeger hebben we het altijd moeilijk gehad tegen hen en vandaag was het niet anders. De match ging gelijk op tot er in de 5de minuut werd gescoord door een mooi afgeronde actie van Cercle 1 - 0.

Niet veel later kreeg Berca een vrije trap die werd eerst afgeblokt en in de herneming kon Jonny de bal mooi overhoeks binnentrappen 1 - 1. Drie minuten later was het Sam die scoorde door een mooie actie op te zetten met Jonny en de bal mooi tegen de netten te laten trillen

1 - 2. In een paar minuten tijd zette Cercle de scheve situatie om naar 3 - 2 die eveneens de tussenstand was. In de 2de helft begon Berca slapjes en kreeg eerst nog 2 doelpunten binnen eer dat ze wakker schoten 5 - 2.

Na een mooie 1 – 2-tje Tanguy met Jon kon Tanguy mooi de bal binnentrappen 5 - 3. Dan werd het nog 6 - 3 door een domme goal. Met nog 8 minuten et gaan begon Middelkerke weer pressing voetbal te spelen en zo kon Peter met een vrije trap de bal mooi binnenschieten 6 - 4. Nog 5 minuten te gaan en Berca kreeg een strafschop omdat ze maar 3 keer een speler hebben neergehaald in het strafschopgebied en die werd vakkundig binnengeschoten door Peter 6 - 5.

Berca kreeg nog kansen maar ze werden niet meer afgemaakt.

 

De ploegopstelling ZVC Berca-Middelkerke:

 

Mario Vanborm - Jonny Vanhuffel - Tanguy Theys - Braeckman Sam - Bjerg Bentein - Hubrecht Frederik en Peter Ghesquiere.

 

ES TEMSE                                          ZVC BERCA MIDDELKERKE                        4          7

 

Een verre verplaatsing naar Temse en om 22u spelen was geen sinecure voor ZVC Berca Middelkerke. Zij stonden de laatste in de stand en we dachten dat het gemakkelijk ging gaan maar niets was minder waar.

Het was dezelfde ploeg als vorig jaar ( die 2de geworden is ) maar zonder goede keeper. Achter 20 seconden was het al prijs voor Berca, een mooie pas van Peter naar Sam die nam de bal aan en knalde de openingstreffer op het bord 0 - 1.

Niet veel later was het alweer Sam die scoorde na een een-tweetje met Jon en zo stond het al 0 - 2. ES Temse is een heel technische ploeg en veel loopvermogen maar de oude rotten van Middelkerke speelden als een blok. Toch kwam de aansluitingstreffer 1 - 2.

ZVC Berca-Middelkerke,  bleef gewoon verder gaan en Mario gooide naar Jon en die draaide zich om en schoot de bal direct binnen 1  -3. Nog was het offensief van Berca niet te stoppen, alweer kwam Jon alleen voor de keeper en die legde de bal mooi tegen de netten 1 - 4.

De thuisploeg ES Temse maakte ook nog een treffer door een afgeweken bal 2  4 die tevens de ruststand was. In de tweede helft stak Temse nog een tandje bij maar het blok Berca bleef staan. Met een counter door Peter en Jon kon Peter mooi e bal binnenleggen 2 - 5.

Eén minuutje later was het Temse die tegenscoorde 3 - 5. Dan kreeg Berca een vrije trap en het was Bjerg die hem in de kruising trapt 3 - 6. Temse bleef heel mooi voetballen en dat resulteerde in een doelpunt 4 - 6.

De laatste goal kwam van Peter omdat zij met keeper en al meevoetbalden kwam het doel helemaal alleen te staan en na de verovering van de bal kon Peter van op zijn eigen veld de bal in het doel trappen 4 - 7.

Conclusie

Was dat ZVC Berca-Middelkerke voor elkaar gevochten heeft, dat we 17 minuten te laat begonnen zijn omdat de arbiter te laat was en dat de arbiter op zijn zondagse schoenen aan het fluiten was en dat hij zijn reglementen niet kent.

 

De ploegopstelling ZVC Berca-Middelkerke:

 

Mario Vanborm - Jonny Vanhuffel - Tanguy Theys - Braeckman Sam - Bjerg Bentein - Hubrecht Frederik en Peter Ghesquiere.

13:10 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.