23-10-10

Wedstrijdverslag

ZVC BERCA MIDDELKERKE             KANARI BEERS – B                          6          6

 

ZVC Berca Middelkerke zat met een wrang gevoel na het overlijden van onze ex-speler en kapitein Kurt Renty.

De wedstrijd werd met één minuut stilte begonnen. Onze tegenstander was een jonge ploeg met heel veel technisch en loopvermogen. Maar het was toch Berca die kon scoren na 20 seconden. Peter rukt op aan zijn linkerkant en schoot met een puntertje de 1 - 0 op het bord. Beersel liet het niet begaan en met een mooie individuele actie brachten ze de bordjes op gelijke hoogte 1 - 1.  Eventjes later kreeg Bjerg de bal en schoot de 2 - 1 tegen de netten. Beersel bleef mooi technisch spelen en kreeg een paar kansen en zo liepen ze 2 - 4 uit.

Dan kwam er een mooie actie van Peter met Jon en Steve opgang, de bal werd in 1 toets naar elkaar gespeeld en zo werd hij mooi afgerond van Peter 3 - 4.

Na de rust maakte Beersel nog een doelpunt 3 - 5. Middelkerke liet het niet begaan en vocht voor elke bal. Peter kreeg een mooie pas van Sam die ging op de keeper af en de keeper stopte Peter foutief af. Conclusie geel voor de keeper en penalty. Die werd omgezet door Bjerg 4 - 5. Met een counter bracht Beersel zijn voorsprong weer uit 4 - 6. Na een uitgooi van Mario kon Steve mooi de bal in het doel koppen 5 - 6.

Nog 5 minuten te gaan en Berca werd weer foutief afgestopt terug ene gele kaart en een vrije trap. Die werd door Jon genomen die gaf een pas naar Bjerg en die schoot de gelijkstand en tevens de eindstand op het bord 6 - 6. Beersel was heel technisch en Berca was een blok die er stond en ervoor vocht.

 

De ploegopstelling ZVC Berca-Middelkerke:

 

Mario Vanborm - Jonny Vanhuffel - Braeckman Sam - Bjerg Bentein – Dinneweth Steve – Notredame Kurt en Peter Ghesquiere.

09:20 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-10-10

Overlijdensbericht

Met grote verslagenheid hebben wij het plotse overlijden vernomen, van één van de de steunpijlers van Zaalvoetbalclub Middelkerke.

Op 18/10/2010 vernam onze zaalvoetbalclub dat medelokaalhouder en oud speler              RENTY Kurt onwel geworden was en overleden was.

Kurt was één van de steunpijlers van onze zaalvoetbalploeg in de jaren 80, waarin we een succesrijke periode meemaakten. Hij was de nroer van Bjorn en Corina.

De uitvaartdienst van RENTY Kurt gaat door op zaterdag 23/10/2010 om 10:00 uur in de Sint Willebroduskerke te Middelkerke.

Het bestuur en spelers van Zaalvoetbalclub Middelkerke, bieden bij deze hun oprechte en innige deelneming aan en veel sterkte aan de familie en zakenpartner.

18:28 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |