16-10-12

Verslagen miniemen ZVC Berca Middelkerke

CERCLE BRUGGE - ZVC BERCA MIDDELKERKE1 - 2

 

Een leuke partij waarin Berca de betere ploeg was, maar toch moest knokken voor de overwinning. Na aangeven van Jona scoorde Preben de 0 - 1. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft maakte Pär na een mooie combinatie de 0 - 2. Onze jongens zaten met hun gedachten al bij de volgende wedstrijd (onmiddellijk na deze partij) en namen wat gas terug. Zo kon Cercle alsnog de 1 - 2 scoren, maar Berca tikte verstandig de wedstrijd uit.

 

ZVC BERCA MIDDELKERKE - ZVC OPEX3 - 1

 

Berca- Opex is altijd een geladen wedstrijd…de meeste jongens spelen samen met elkaar in het groot-voetbal en kennen elkaar al heel lang.  Onze jongens starten sterk en Preben scoorde al snel de 0 - 1. De vreugde was echter van korte duur en al snel was het terug 1 - 1. In een spannende tweede helft scoorden Jannick de 1 - 2 en Pär de 1 - 3.

Een verdiende overwinning voor onze gasten. Verdedigend gaven we weinig kansen weg dankzij de weerom sterk spelende Danté.  Ook Dio en Pär, 2 nieuwe spelertjes zijn echte aanwinsten.

 

 

ZVC BERCA MIDDELKERKE - SP BLANKENBERGE 7 - 1

Ook in de derde wedstrijd ging Berca op zijn elan door. Na mooi combinatiespel  stond het al snel 0 - 5. Iedereen scoorde en liet scoren.  Juist voor de rust kwam onze doelman, Sam, redelijk hard in contact met een Blankenbergse speler. Jannick nam in doel over en deed dit voortreffelijk. Blankenberge kon 1x tegenscoren en Berca tikte de wedstrijd uit en scoorde zelf nog 2x. Eindstand 1 - 7

Proficiat aan alle spelertjes en ook aan de nieuwe spelers die na enkele wedstrijden samenspelen hun meerwaarde getoond hebben voor onze ploeg. Nu gaan we enkele speeldagen rusten om er in januari voluit voor te gaan.

Coaches: Bart en Didier

Delegé: Danny

Ploeg ZVC Berca Middelkerke:

Sam Van Thomme – Danté Dumont – Tiebe Van Ruysseveldt – Preben Stiers – Jannick Laleman – Vervalle Pâr en Jona Delrue

19:53 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.