22-10-12

Verslag miniemen ZVC Juwelier Coens

ZVC JUWELIER COENS - PIPA OEDELEM 0 - 10

 

De eerste wedstrijd kondigde zich zoals verwacht meteen aan als de moeilijkste.  Pipa bestaat uit enkele talentvolle jeugdspelers en die zijn allemaal tweevoetig, steviger en technisch sterk.  Ze spelen ook al jaren samen in de zaal .  In het matchbegin konden we echter de schade nog uitstekend beperken, waarbij Pipa slechts 2 maal kon scoren voor de rust.  Wijzelf kwamen aan enkele kleine kansjes die we jammer genoeg niet afwerkten. 

In de tweede helft was het begin nog goed maar in een vijftal dolle minuten walste Pipa over onze ploeg met enkele individuele acties van 1 van hun sterkhouders.  We konden dus 20 minuten mee met die gasten maar de individuele klasse van die gasten drijft boven en maakt het verschil. 

De 0 - 10 geeft een verkeerd beeld van de wedstrijd.  Enkele doelpunten konden misschien worden vermeden maar al bij al redelijke prestatie van de ploeg.

 

 

CERCLE BRUGGE - ZVC JUWELIER COENS 2 - 0

 

Tegen Cercle Brugge zou ook niet makkelijk worden want ook deze jongens beschikken over een behoorlijke bagage talent.  We voetbalden gretig mee en verdedigden ons doel zeer sterk.  Jochen kon menig doelpunt voorkomen terwijl we opnieuw enkele mooie doelrijpe kansen verzamelden.  We kwamen telkens net iets tekort.  Cercle kon in de eerste helft slechts 1 keer scoren door de werkkracht van onze jongens maar een gelijkspel zou eerlijker geweest zijn. 

In de tweede helft konden we opnieuw net niet scoren terwijl Cercle er op de counter 2  -0 van kon maken.  De kopjes bleven echter rechtop en iedereen droeg zijn steentje bij om verdere doelpunten te voorkomen.  Ook hier konden we een paar keer net niet scoren.  Mits wat meer geluk in de afwerking en misschien nog een mannetje meer zouden we moeten in staat zijn om het dit team wat moeilijker te maken.  Doel moet zijn om volgende keer deze ploeg te kloppen.

 

 

FUSION OOSTENDE - ZVC JUWELIER COENS 0 - 5

 

Tegen Fusion speelden we met dezelfde positieve ingesteldheid als de voorbije 2 wedstrijden.  Fusion is tov de vorige jaren iets sterker geworden maar is nog steeds een ploeg waartegen we makkelijker kunnen voetballen.  Vanuit een goede organisatie lieten we de bal het werk doen.  Dit resulteerde in tal van kansen waarvan we er een aantal zeker beter konden afwerken.  Niettemin konden we tegen Fusion toch 5 keer scoren via doelpunten van Aaron, Arno (2), Joshua en Martijn.  Vooral geduld in aanval werd telkens beloond met een doelpuntje.   Fusion kreeg ook een 3*tal uitstekende kansen maar kon deze telkens niet afwerken .

 

We kunnen dus tevreden terugblikken op onze trip naar Oedelem.  We krijgen nu 4tal maanden rust in deze competitie en spelen pas terug ergens in februari.  Proberen om minstens even goed te doen moet dan de boodschap zijn

 

 

Ploeg ZVC Juwelier Coens Middelkerke.

Speelden : Jochen, Aaron, Arno Vanneste, Martijn, Joshua en Douwe.

Met Steven Deprez als coach.

Afgevaardigde/verslaggever Alain Neyrinck

08:34 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-10-12

Verslagen scholieren ZVC Juwelier Coens

ZVC JUWELIER COENS - ZVC OPEX 5 -0

 

Juwelier Coens was de betere en meer kracht in de ploeg dan hun tegenstander ZVC Opex, aan de rust was de wedstrijd reeds gespeeld, een 3 – 0 stand stond op het bord met drie doelpunten van Anouk.

Na de rust een zelfde spelbeeld, veel doelkansen voor ZVC Juwelier Coens en weinig kansen weggeven.

Anouk nam nog twee doelpunten voor zijn rekening, wat ook de eindstand was 5 – 0.

 

 

ZVC DE HAAN - ZVC JUWELIER COENS 3 - 4

 

 

Moest normaal een vlotte overwinning worden, meer het werd een moeilijke wedstrijd. Na 1’ spelen had Juwelier Coens al tweemaal het doelhout geraakt.

ZVC De Haan speeld met een muur voor hun doel, het duurde dan ook enige tijd voor het eerste doelpunt viel, via Anouk kwam Juwelier Coens 0 – 1 voor.

ZVC Juwelier Coens drukte, maar kon de muur van De Haan niet slopen en op de counter, maakte de thuisploeg 1 – 1, wat ook de ruststand was.

Het werd een spannende tweede helft, Juwelier Coens kon uitlopen naar 1 – 3, met doelpunten van Ewoud en Thijs.

De Haan loerde en bleef  gevaarlijk op de counter en maakte de aansluitingstreffer 2 – 3. Tot op de laatste minuut was het spannend en eindigde de wedstrijd op 3 – 4, met een doelpunt van Lander.

 

 

CARRIER GISTEL – A - ZVC JUWELIER COENS 0 - 5

 

De wedstrijd tegen Carrier Gistel – B, bleef lang 0 – 0 dank zij een uitstekende doelman van Gistel, toch diende hij zich net voor de rust tweemaal gewonnen geven, met twee doelpunten van Thijs.

Na de rust een dominerend Juwelier Coens die met doelpunten van Lander (2) en Siebe (1), de eindstand vastlegde op 0 – 5.

 

 

ZVC JUWELIER COENS - CARRIER GISTEL – B 7 - 0

 

In hun laatste wedstrijd van de eerste speeldag, werd de tegenstrever Carrier Gistel – A, vlot weggetikt en aan de rust stond een 3 – 0 op het bord, via Anouk (2) en Ewoud (1).

Na de rust kon Juwelier Coens nog verder uitlopen, met 2 doelpunten van Lander, éénmaal Bert en Ewoud.

Zo werd de eindstand 7 – 0 en was Juwelier Coens de winnaar van de namiddag met 4 overwinningen, 21 doelpunten gescoord en slecht 3 doelpunten tegen, dankzij een sterke en uitstekende doelman Jeffrey.

 

 

Ploegopstelling ZVC Juwelier Coens Middelkerke:

 

Demeyere Jeffrey – Benoot Ewoud – Depre Bert – Jonckheere Thijs – Tanghe Siebe – Vanysacker Anouk – Vandenberghe Lander

 

Coach:                   Vanoverschelde       DimitriT.1

09:37 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-10-12

Verslagen miniemen ZVC Berca Middelkerke

CERCLE BRUGGE - ZVC BERCA MIDDELKERKE1 - 2

 

Een leuke partij waarin Berca de betere ploeg was, maar toch moest knokken voor de overwinning. Na aangeven van Jona scoorde Preben de 0 - 1. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft maakte Pär na een mooie combinatie de 0 - 2. Onze jongens zaten met hun gedachten al bij de volgende wedstrijd (onmiddellijk na deze partij) en namen wat gas terug. Zo kon Cercle alsnog de 1 - 2 scoren, maar Berca tikte verstandig de wedstrijd uit.

 

ZVC BERCA MIDDELKERKE - ZVC OPEX3 - 1

 

Berca- Opex is altijd een geladen wedstrijd…de meeste jongens spelen samen met elkaar in het groot-voetbal en kennen elkaar al heel lang.  Onze jongens starten sterk en Preben scoorde al snel de 0 - 1. De vreugde was echter van korte duur en al snel was het terug 1 - 1. In een spannende tweede helft scoorden Jannick de 1 - 2 en Pär de 1 - 3.

Een verdiende overwinning voor onze gasten. Verdedigend gaven we weinig kansen weg dankzij de weerom sterk spelende Danté.  Ook Dio en Pär, 2 nieuwe spelertjes zijn echte aanwinsten.

 

 

ZVC BERCA MIDDELKERKE - SP BLANKENBERGE 7 - 1

Ook in de derde wedstrijd ging Berca op zijn elan door. Na mooi combinatiespel  stond het al snel 0 - 5. Iedereen scoorde en liet scoren.  Juist voor de rust kwam onze doelman, Sam, redelijk hard in contact met een Blankenbergse speler. Jannick nam in doel over en deed dit voortreffelijk. Blankenberge kon 1x tegenscoren en Berca tikte de wedstrijd uit en scoorde zelf nog 2x. Eindstand 1 - 7

Proficiat aan alle spelertjes en ook aan de nieuwe spelers die na enkele wedstrijden samenspelen hun meerwaarde getoond hebben voor onze ploeg. Nu gaan we enkele speeldagen rusten om er in januari voluit voor te gaan.

Coaches: Bart en Didier

Delegé: Danny

Ploeg ZVC Berca Middelkerke:

Sam Van Thomme – Danté Dumont – Tiebe Van Ruysseveldt – Preben Stiers – Jannick Laleman – Vervalle Pâr en Jona Delrue

19:53 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |