27-12-12

Wedstrijden kadetten

Ploeg: ZVC JUWELIER COENS MIDDELKERKE

 

CERCLE WIT - ZVC JUWELIER COENS 0 - 10

 

Op de geblesseerde Jelle Declercq na, was de ploeg compleet vandaag, hoewel het examenperiode was, waarvoor mijn dank.

De spelers wisten maar al te goed dat ze geen steken meer mogen laten vallen, om alsnog de titel te pakken. De Coensboys namen meteen de wedstrijd in handen.

Na amper 4 minuten opende Bert de score na een prachtvoorzet van Jarne. Kort daarop ging Kenneth solo en de score wees 0 - 2. Cercle Wit kon weinig of niet dreigen.

Net voor de pauze speelde Kenneth Bert vrij, en die scoorde beheerst de 0 - 3.

Juwelier Coens begon ook sterk aan de tweede helft. Robin bediende mooi Neal en 0 - 4. Neal was nu de aangever voor de 0 - 5, die Bert met een volley schitterend afwerkte. Het waren ook Neal en Bert die met mooie plaats ballen voor de 0 - 6 en 0 - 7 zorgden. Jens tikte de 0 - 8 binnen.

Doelman Kenji speelde zich nu in de kijker, eerst door een strafschop over te shotten, kort daarop bediende hij met een verre uitgooi Neal en die lobde de 0 - 9 tegen de netten. Het was de alomtegenwoordige Jarne die met een prachtactie de 0 - 10 eindscore vastlegde.

Een vlotte zege waar elke speler zijn job deed.

 

 

ZVC JUWELIER COENS - CERCLE GROEN 7 - 2 

Onze mannen begonnen ook geconcentreerd aan hun tweede wedstrijd. Ook nu namen ze meteen de wedstrijd in handen. Het was Kenneth die met een vrije trap de score opende. Kort daarop verdubbelde Neal met een prachtige lob de score.

Bij de eerste aanval van Cercle was het meteen raak, een momentje concentratieverlies bij ons. Niet erg, onze mannen bleven ervoor gaan. Net voor de rust een pracht één - tweetje Robin en Jens waarbij Robin de score op 3 - 1 bracht.

Ook in de tweede helft bleef Coens domineren. Jens verscheen alleen voor de doelman en 4 - 1. Jarne stuurde weer Jens weg en werkte nogmaals beheerst af voor de 5 - 1.

Cercle prikte af en toe wel eens tegen, eerst bracht Kenji redding, maar bij de volgende kans had Kenji geen verhaal. 5 - 2. Geen man over boord, onze boys bleven ervoor gaan. Een diepe bal op Jarne en die scoorde schitterend de 6 - 2. Het was de nooit afgevende Kenneth die de 7-2 eindscore vastlegde.

 

Conclusie:

Twee vlotte zeges met mooi voetbal en goed combinatiespel. Een ploeg die voor elkaar door het vuur zou gaan en die er altijd voor blijft gaan.

Proficiat!!!

 

Ploeg ZVC Juwelier Coens Middelkerke:

 

Duflou Kenji (doelman) – Vandemaele Kenneth – Boey Jens – Decoster Jarne – Leeman Robin

Moss Neal – Vankersschaever Bert

 

Coach:                            Veramme       Marnix

 

Afgevaardigde:        Vandemaele   Frank

22:41 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |