07-01-13

Cadetten - B:

ZVC BERCA MIDDELKERKE - CERCLE WIT 2 - 3

 

De tweede speeldag stonden drie wedstrijden op het programma. De eerste tegenstander Cercle wit was de te kloppen ploeg maar door tweeongelukkige  owngoals hadden we de tegenstander wel heel goed geholpen en verloren we met drie tegen twee. Een spannende wedstrijd waarin we zeker niet de mindere waren . 

ZVC OPEX - ZVC BERCA MIDDELKERKE 11 - 0

 

Als tweede wedstrijd stond  ZVC Opex tegenover ons. Een ploeg waartegen we vorig jaar zwaar onderuit gingen. Al deden we ons uiterste best doch waren ze terug te sterk voor ons en verloren we de wedstrijd met elf tegen nul. Niettemin heb ik kunnen vaststellen dat we voetballend elkaar beter en beter weten te vinden in de combinatie. Dit beloofd voor de verdere competitie waarin we zeker nog zullen groeien. 

ZVC BERCA MIDDELKERKE - CARRIER GISTEL – B 5 - 8

Als laatste wedstrijd stond Carrier Gistel B op het programma. Ook geen onbekende meer. We begonnen furieus aan de wedstrijd waar  we ze gewoon overspeelden. Sterke combinaties waarin  we aan honderd procent afrondden met schitterende doelpunten. Na een tiental minuten stonden we met  vier – nul voor. Een misverstand achteraan zorgde voor de ommekeer in de wedstrijd waarin we in vijf minuten liefst vier tegendoelpunten slikten.  Vier – vier aan de rust.                                               

Na de rust kwamen we niet meer in ons spel terug. De tegenstander begon erin te geloven en wij konden geen vuist niet meer maken… We verloren de wedstrijd alsnog met acht tegen vijf.

Als coach kan ik niet echt ontevreden terug blikken op de tweede speeldag waarin het voetballend vermogen toch in stijgende lijn evolueert. Met nog een beetje versterking erbij en een jaartje geduld zullen ze zeker een geduchte tegenstrever worden van veel ploegen in deze competitie.

Ploeg ZVC Berca Middelkerke:

 

Boeten Jochen (doelman) – Jonckheere Bert - Couck Jonathan – Reynders

Robbe – Doom Quinten – Mathys was er niet bij

Coach:                   Vandenbussche        Dirk

08:29 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.