07-01-13

Cadetten - B:

ZVC BERCA MIDDELKERKE - CERCLE WIT 2 - 3

 

De tweede speeldag stonden drie wedstrijden op het programma. De eerste tegenstander Cercle wit was de te kloppen ploeg maar door tweeongelukkige  owngoals hadden we de tegenstander wel heel goed geholpen en verloren we met drie tegen twee. Een spannende wedstrijd waarin we zeker niet de mindere waren . 

ZVC OPEX - ZVC BERCA MIDDELKERKE 11 - 0

 

Als tweede wedstrijd stond  ZVC Opex tegenover ons. Een ploeg waartegen we vorig jaar zwaar onderuit gingen. Al deden we ons uiterste best doch waren ze terug te sterk voor ons en verloren we de wedstrijd met elf tegen nul. Niettemin heb ik kunnen vaststellen dat we voetballend elkaar beter en beter weten te vinden in de combinatie. Dit beloofd voor de verdere competitie waarin we zeker nog zullen groeien. 

ZVC BERCA MIDDELKERKE - CARRIER GISTEL – B 5 - 8

Als laatste wedstrijd stond Carrier Gistel B op het programma. Ook geen onbekende meer. We begonnen furieus aan de wedstrijd waar  we ze gewoon overspeelden. Sterke combinaties waarin  we aan honderd procent afrondden met schitterende doelpunten. Na een tiental minuten stonden we met  vier – nul voor. Een misverstand achteraan zorgde voor de ommekeer in de wedstrijd waarin we in vijf minuten liefst vier tegendoelpunten slikten.  Vier – vier aan de rust.                                               

Na de rust kwamen we niet meer in ons spel terug. De tegenstander begon erin te geloven en wij konden geen vuist niet meer maken… We verloren de wedstrijd alsnog met acht tegen vijf.

Als coach kan ik niet echt ontevreden terug blikken op de tweede speeldag waarin het voetballend vermogen toch in stijgende lijn evolueert. Met nog een beetje versterking erbij en een jaartje geduld zullen ze zeker een geduchte tegenstrever worden van veel ploegen in deze competitie.

Ploeg ZVC Berca Middelkerke:

 

Boeten Jochen (doelman) – Jonckheere Bert - Couck Jonathan – Reynders

Robbe – Doom Quinten – Mathys was er niet bij

Coach:                   Vandenbussche        Dirk

08:29 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Scholieren:

ZVC JUWELIER COENS - CARRIER GISTEL – A 5 -4

 

Voor Juwelier Coens was de eerste wedstrijd een beetje zoeken, doordat de helft van de ploeg uit kadetten bestond. In het begin van de wedstrijd zat het geluk niet mee met Juwelier Coens, de paal stond tweemaal in de weg, maar aan de overzijdelukte het wel via de counter 0 – 2.

Via Thijs kon Juwelier Coens scoren, aan de rust stond het 1 – 3 voor Carrier Gistel.

In de tweede helft vonden de spelers van Juwelier Coens de weg naar het doel wel.

Met doelpunten van Thijs, Ewout en tweemaal Jens kwamen we op een 5 – 3 voorsprong.

In de laatste minuten werd het nog spannend doordat Carrier Gistel terugkwam tot 5 – 4, maar het bleef verdiend 5 – 4 voor Juwelier Coens.

 

ZVC OPEX - ZVC JUWELIER COENS 2 - 1

 

Juwelier Coens was de betere ploeg, in de eerste helft troffen ze driemaal de paal en lat. Aan de rust moest het zeker 0 – 3 zijn voor Juwelier Coens, maar het was 1 – 1, met een doelpunt van Jens.

Tweede helft een zelfde spelbeeld Juwelier Coens de betere ploeg, maar op het einde van de wedstrijd kon Opex scoren via een vrije trap en een foutje van onze doelman, die afgestraft werd, zodat tegen het spel in Opex Oostende de 2 punten pakte.

 

 

ZVC DE HAAN - ZVC JUWELIER COENS 1 - 6

 

Via doelpunten van Jens en Thijs stond het aan de rust 0 – 2 voor Juwelier Coens, De Haan was duidelijk een maatje te klein.

In de tweede helft liep Juwelier Coens verder uit, via Ewout, Jeffrey en een owngoal en nog eens Jeffrey.

Op het einde kon De Haan tegenscoren, zodat de eindstand 1 – 6 werd.

 

 

ZVC JUWELIER COENS - CERCLE BRUGGE 3 - 3

 

Bij Juwelier Coens zat de vermoeidheid er duidelijk in de ploeg, weinig vervangers in de jonge ploeg en dit begon door te wegen. Cercle was de betere ploeg en aan de rust stond het 1 – 2 in het nadeel van Juwelier Coens.

In de tweede helft liep Cerle verder uit tot 1 – 3, maar hierop greep de coach in en met wat verschuivingen in de ploeg kwam Juwelier Coens beter in de wedstrijd en konden we langszij komen.

Met wat geluk en een goede doelman “Kenji”, konden we de punten delen 3 – 3.

 

 

Ploegopstelling ZVC Juwelier Coens Middelkerke:

 

Duflou Kenji (doelman) - Demeyere Jeffrey – Benoot Ewoud – Vandemaele Kenneth – Boey Jens en Jonckheere Thijs

 

Coach:                   Vanoverschelde       DimitriT.1

08:26 Gepost door Steve Dinneweth | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |